Jornades de formació i treball: De l'estigma a l'acció

Fer xarxa en l'àmbit de la salut mental per al benestar emocional de les persones joves

S'organitzen les primeres jornades per a professionals amb l’objectiu de posar èmfasi i debatre sobre la salut mental dels joves, el benestar emocional i l’estigma
Jornades ODF ponent a Tàrrega
photo_camera Tàrrega va acollir aquest dimarts, la primera de les jornades del programa Ocell de Foc Ponent

El Programa Ocell de Foc Ponent presenta aquest mes de novembre, les primeres Jornades sobre salut mental i joves, destinades a professionals que treballen amb població juvenil.

Es tracta de cinc jornades que són impartides juntament amb l’Associació d’Obertament (entitat de Salut Mental especialitzada en la lluita contra l’estigma) amb l’objectiu de posar èmfasi i debatre sobre la salut mental dels joves, el benestar emocional i l’estigma.

Les jornades tenen lloc a cinc localitats diferents de les comarques de ponent: Tàrrega, Balaguer, Lleida, Alcarràs i Mollerussa, per tal d’arribar a tot el territori. I en l’horari de 10h a 13h. Tàrrega i Balaguer han estat les primeres localitats on s'han dut a terme, els dies 7 i 8 de novembre, respectivament. Els següents municipis i dates de l'acció són:

●     Lleida: 15 de novembre a la Sala Jaume Magre.

●     Alcarràs: 21 de novembre al Centre Cultural Lo Casino d'Alcarràs.

●     Mollerussa: 29 de novembre a la Sala de Ball del Teatre de l'Amistat.

La jornada consisteix en una primera part amb un enfoc teòric a càrrec d’Obertament i una segona part on es fa una sessió de treball col·laboratiu amb els professionals assistents. Tot amb l’objectiu de difondre els coneixements, sumar esforços i promoure el treball en xarxa al territori, per tal de seguir acompanyant pel benestar emocional de les persones joves.

Des de l'organització, conviden a totes aquelles persones interessades a assistir i difondre l'esdeveniment, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tàrrega, l’Ajuntament de Balaguer, l’Ajuntament de Lleida, l’Ajuntament d’Alcarràs i l’Ajuntament de Mollerussa.

Per a més informació: 

Núria Bou sensibilització@ocelldefocponent.cat

Núria Gonzalez [email protected]

També podeu contactar amb la tècnica de comunicació d’Ocell de Foc Ponent:

Alba Pifarré [email protected] Telèfon: 669217097

Comentaris