Josep Pijoan, guardonat amb el Premi d'Honor de Special Olympics

Josep Pijoan, envoltat de directius i usuaris d'ACUDAM
photo_camera Josep Pijoan, envoltat de directius i usuaris d'ACUDAM

El targarí Josep Pijoan va ser guardonat amb el Premi d'Honor Francesc Martínez de Foix, per la seva dedicació a fomentar l'activitat física i l'esport entre les persones amb discapacitat intel·lectual, així com al moviment Special Olympics. Un reconeixement que va rebre en el marc de l'acte de lliurament dels Premis Nacionals Special Olympics Catalunya, que es va celebrar aquest dissabte a Barcelona.

Josep Pijoan, en el moment de rebre el guardó d'Honor Special OlympicsPijoan ha estat vinculat a l'Associació Comarcal d'Urgell d'Ajuda al Minusvàlid (ACUDAM), des de l'any 1979, entitat des de la qual va impulsar la creació de la Federació ACELL i de Special Olympics Catalunya i Espanya. Va ser vicepresident de la Federació ACELL, president de Special Olympics Catalunya i vicepresident de Special Olympics Espanya, càrrecs que va compaginar amb la seva tasca social dins de FEAPS-DINCAT i la gerència del 2002 al 2013 de l'ACUDAM.

Josep Pijoan, amb el guardó Special OlympicsLa resta de premiats han estat; Premi Iniciativa Solidària per Fundació Liliana Thuram, Premi a la Responsabilitat Social Corporativa a Manubens Advocats, Premi al Compromís Solidari a Força Lleida, Premi al Valor Esportiu col·lectiu a Club Esportiu Àngel Apasa, Premi al Valor esportiu individual femení a Maria Mundó Raberg i el Premi al Valor esportiu individual masculí a Marc i Raimon Aldabó.

comentaris