L’AECC Lleida crea una ‘Guardiola Digital’ per recaptar fons contra el càncer

El dia 23 de setembre es realitzarà el Dia de la Col·lecta al carrer

aecc2

L’AECC Lleida ha presentat la Campanya de Donació 2020, que tindrà lloc el dia 23 de setembre i combinarà la donació presencial i virtual per mitjà d’una 'Guardiola digital'.

La COVID-19 ha obligat a l’entitat a canviar la dinàmica tradicional de la campanya, que disminuirà les donacions presencials en 6 taules situades en punts cèntrics de Lleida, que atendran una vintena de voluntaris. 

Aquestes estaran ubicades a la Plaça Paeria, el Departament de Salud Ricard Viñes, l'IEI, Carrefour, l'Hospital Arnau de Vilanova i La Gremial

Fa 60 anys que la campanya del Dia de la Col·lecta surt al carrer amb les guardioles verdes per recaptar la solidaritat dels lleidatanes i lleidatanes.

A aquestes se suma enguany la possibilitat de fer-se una 'Guardiola Digital'. Per aconseguir-la, només cal cal registrar-se a www.yoayudo.aecc.es i es crearà de manera automàtica. A través d'ella, es pot donar diners a la causa tan còmodament com quan es fa una compra per Internet.

També col·laboren enguany amb el Dia de la Col·lecta els establiments de l’associació de la Zona Alta de Lleida, l’associació SlowShop Lleida i diferents associacions comercials dels barris de Lleida

Des de gener i fins data d'avui, l'AECC Lleida ja ha fet entrega de 16.737 euros en ajudes econòmiques per pacients de càncer i familiars de la demarcació de Lleida. Actualment, té més de 103 delegacions i juntes locals, i compta amb 800 voluntaris en tota la demarcació i 4.100 socis.

Comentaris