L’Aula Municipal de Teatre de Lleida, Dancescape i l’Escola de Música de l’Orfeó Lleidatà sumen esforços per crear Artist Camp, el primer campus de teatre, música i dansa per a joves

Cartell de la primera edició del ArtistCamp
photo_camera Cartell de la primera edició del ArtistCamp

L’Artist Camp és el primer campus que vol endinsar a joves d’entre 13 i 18 anys en el món de la creació artística a través del teatre, la música i la dansa amb l’objectiu de crear un espectacle. Aquest és un innovador projecte fruit de la iniciativa de l’Aula Municipal de Teatre de Lleida, de l’escola de dansa Dancescape i de l’Escola de Música de l’Orfeó Lleidatà.

El campus és obert a 60 joves lleidatans interessats en desenvolupar el seus talents artístics en un  procés de creació escènic multidisciplinari que s’estructura per quinzenes, del 25 de juny al 6 de juliol i del 9 al 20 de juliol 

Cartell de la primera edició del ArtistCampEl campus tindrà lloc als matins de 9 a 14 h de dilluns a divendres i les sessions es desenvoluparan al Teatre Municipal de l’Escorxador, amb sessions puntuals a Dancescape i a l’Orfeó Lleidatà.

L’Artist Camp busca també la participació de l’entorn immediat dels joves participants en el procés creatiu. D’aquesta manera, al final de la primera setmana de cada quinzena es publicarà al perfil d’Instagram @artistcamplleida un vídeo que mostrarà un petit tast del procés creatiu i es demanarà als followers que decideixin el desenllaç de l’espectacle que es presentarà al públic.

Cada torn finalitzarà amb la presentació de l’espectacle escènic creat al Teatre Municipal de l’Escorxador. Les dues produccions escèniques es presentaran els divendres 6 i 20 de juliol a la tarda amb entrada lliure.

Inscripcions obertes a l’Aula Municipal de Teatre de Lleida, a Dancescape i a l’Escola de Música de l’Orfeó Lleidatà.

 

Comentaris