08.12.2021 |

El pati de l'IEI es convertirà en un envelat de Festa Major obert a la ciutadania

Entre altres, hi actuaran Campi qui pugui, Bsumeta, JAM, Bruixa Express, Nopatiskos, A Kontra Korrent, Nølah_Live, SAC Espectacles, La Guilla Teatre i MI&ME

Presentació dels actes de la Festa Major de l’Institut d’Estudis Ilerdencs.
Presentació dels actes de la Festa Major de l’Institut d’Estudis Ilerdencs.
El pati de l'IEI es convertirà en un envelat de Festa Major obert a la ciutadania

La Festa Major de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI) omplirà el pati de l'antic hospital de Santa Maria d’activitats culturals i lúdiques els dies 24 i 31 de juliol, i el 7 i el 14 d’agost.

Les activitats de la Festa Major de l'IEI tindran lloc en dissabte i en doble sessió, al matí i a la tarda

Obrirà el foc el pregó inaugural el dijous 22 de juliol, amb Campi qui Pugui i la banda Bsumeta, en un acte que inclourà la presentació dels gegants de la casa. Lleida Televisió retransmetrà en directe aquesta inauguració, en format streaming, a través de la seva pàgina web, i també retransmetrà les activitats.

El dissabte 24 de juliol serà el torn, al matí, de l’animació infantil amb JAM i l’espectacle ‘Le Petit Théâtre Ambulant', i al vespre, amb un ball de tarda amb Bruixa Express.

El dissabte 31 de juliol, al matí hi haurà animació infantil amb Nopatiskos Teatre i ‘Passem una estona’, i al vespre un ball de tarda amb A Kontra Korrent.

El dissabte 7 d'agost començarà amb un concert electrònic amb Nølah_Live i acabarà amb l’animació infantil ‘Contes i trifurques’, a càrrec de SAC Espectacles.

La Festa Major de l’Institut d’Estudis Ilerdencs acabarà el dissabte 14 d'agost, al matí amb l’obra familiar ‘Quimera’, de La Guilla Teatre, i al vespre amb el ball de tarda amb MI&ME.

Tots els actes seran gratuïts amb aforament limitat i respectant les distàncies

La Festa Major de l’IEI és una nova iniciativa que vol convidar tothom a  creuar la porta de l’edifici i descobrir el Pati, un espai que es vol obert a la ciutadania i on tothom s’hi pugui trobar a gust i se l’acabi fent una mica seu.

Aquest espai es convertirà en un envelat de Festa Major, amb el seu escenari, una coberta de guirlandes de llums i amb la recreació de casetes i altres elements propis de les festes majors de les nostres comarques, amb protagonisme de fotografies de l’arxiu fotogràfic de la casa.

Tot plegat amb l’objectiu d’acollir una Festa Major que vol donar suport a tothom que s’esforça a recuperar els carrers, la festa, la música i l’activitat social que la pandèmia ens ha pres i, de passada, per tornar a repetir que la cultura és segura.

El pati de l'IEI es convertirà en un envelat de Festa Major obert a la ciutadania
comentaris