La Fundació Aspros celebrarà 'de gala' el seu 60è aniversari

L'acte tindrà lloc el pròxim divendres 11 de novembre a partir de les 17.30 hores a l'Auditori Enric Granados de Lleida 

Enric Herrera, director executiu de la Fundació Aspros amb la responsable de comunicació, Helena Arnó ©Fundació Aspros
photo_camera Enric Herrera, director executiu de la Fundació Aspros amb la responsable de comunicació, Helena Arnó. Fotografia: Fundació Aspros.

La Fundació Aspros ha presentat el darrer dels esdeveniments que formen part dels actes de celebració del seu 60è aniversari.

Es tracta d'un acte festiu i familiar que tindrà lloc el  divendres 11 de novembre a partir de les 17.30 hores a l'Auditori Enric Granados de Lleida

Un esdeveniment obert a tota la ciutadana de Lleida i que comptarà amb el concert de Veus.kat, cor de música moderna format per més de 40 integrants, i un visionament d'alguns vídeos gravats per persones de la mateixa entitat.
 
Al llarg d'aquest 2022, la Fundació Aspros ha dut a terme una sèrie d'activitats i iniciatives per a celebrar el seu 60è aniversari. Per exemple, s'ha creat el concepte 'Les 12 raons d'Aspros' i, a principis d'any, l'artista lleidatana Sonia Alins va crear una obra exclusiva commemorativa d'aquest aniversari. A més, durant l'any s'han celebrat tres esdeveniments dirigits als diferents públics de l'entitat, que han aplegat a més de 630 persones en total.

Crear llocs de treball i normalitzar vides

La Fundació Aspros va nàixer l'any 192 per impulsar la inclusió i la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, principalment discapacitat intel·lectual i malaltia mental és la missió principal de l'entitat.

Actualment, atén a persones amb discapacitat intel·lectual. Actualment, són més de 500 les famílies ateses en àrees d'acolliment residencial, servei de teràpia ocupacional, servei ocupacional d'inserció i formació professional.

Comentaris