L'acusat de violar una noia a Mollerussa i posar-li somnífers a la beguda diu que les relacions van ser consentides

La víctima declara que només recorda que es va quedar adormida al traster de l'home i que es va despertar hores després despullada

L'acusat de violar una noia de disset anys a Mollerussa, veïna seva, després de posar-li somnífers a la beguda, ha declarat que les relacions van ser consentides i que va ser ella qui se li va insinuar. Ho ha dit durant el judici que ha tingut lloc aquest dijous a l'Audiència de Lleida. L'acusat també ha reconegut que va oferir a la noia un gotet de vi dolç per beure però ha negat haver-li posat cap substància a la beguda.

La jove ha declarat que no recorda què va passar, només que després de beure un 'xupito' amb ell es va quedar adormida i quan es va despertar estava despullada i es trobava malament. La fiscalia sol·licita set anys de presó per un delicte d'abusos sexuals, ja que el mateix acusat ha reconegut que va mantenir relacions sexuals amb la menor i ha retirat la petició d'indemnització de 10.000 euros plantejada inicialment, ja que la noia ha renunciat a qualsevol compensació econòmica. La defensa, en canvi, demana l'absolució perquè considera que la víctima s'ha contradit en les diverses declaracions que ha fet i que ha quedat demostrat que l'acusat no li va posar cap somnífer a la beguda. El judici ha quedat vist per sentència.

Els fets van tenir lloc l'11 de maig de 2013 cap a les cinc de la matinada al traster d'un pàrquing de Mollerussa.

Comentaris