14.08.2022 |
Territoris.cat

L'AECC Lleida augmenta els horaris i el nombre d' activitats gratuïtes arreu del territori

Fisio aquàtica Mollerussa
Totes les activitats són gratuïtes i es duen a terme en diferents horaris de matí o tarda
L'AECC Lleida augmenta els horaris i el nombre d' activitats gratuïtes arreu del territori

L'AECC Catalunya Contra el Càncer de Lleida inicia al setembre el curs amb grans novetats i una programació plena d’activitats gratuïtes per a persones que han patit o estan passant per un procés oncològic.

L’objectiu de les classes de ioga, exercici físic, zumba i fisioteràpia aquàtica, entre altres, és fomentar la salut, el suport emocional i l'exercici físic de persones amb càncer. 

Enguany, l’Associació ha volgut ampliar la cartellera d’activitats oferint classes d’exercici físic durant tot l’any, en comptes de realitzar-les només de febrer a maig, com es feia fins ara. A més, Tremp inicia un grup d’exercici físic. Fisio Aquàtica Lleida

D’altra banda, Cervera i Balaguer s’estrenen amb les classes de ioga; Tremp també ho fa amb un grup d’exercici físic i la Seu d’Urgell, amb fisioteràpia individual. Mollerussa i Tàrrega amplien les classes de fisioteràpia aquàtica a tot l’any.

Cal destacar que totes aquestes activitats són gratuïtes i es duen a terme en diferents horaris de matí o tarda, segons el municipi en el qual es desenvolupi. A més, les activitats del Pirineu lleidatà estan subjectes a canvis. Activitat física

Els diferents serveis de l'AECC de Lleida 

Els serveis que presta l'AECC de Lleida arreu del territori varien en funció de la localitat. En aquest sentit, cal destacar les següents activitats: 

L’Alta Ribagorça: Fisioteràpia aquàtica i individual, atenció psicològica individual, ioga i marxa nòrdica.

- L’Alt Urgell: Fisioteràpia aquàtica i individual, atenció psicològica individual i grup de suport mutu.

La Noguera: Fisioteràpia aquàtica i individual, atenció psicològica individual, grup d’exercici físic i ioga. 

Les Garrigues: Atenció psicològica individual, zumba, fisioteràpia aquàtica i individual i ioga. 

La Segarra: Fisioteràpia aquàtica i individual, ioga, grup d’exercici físic i atenció psicològica individual. 

- Segrià: Fisioteràpia aquàtica i individual, grup d’exercici físic, ioga, atenció psicològica individual i grup de suport mutu.

El Pla d’Urgell: Fisioteràpia aquàtica i individual, marxa nòrdica, atenció psicològica individual, grup d’exercici físic i ioga.

Tàrrega: Fisioteràpia aquàtica i individual, ioga, grup d'exercici físic i atenció psicològica individual.

Pallars Jussà: Atenció psicològica individual, grup de suport mutu, fisioteràpia individual, grup d’exercici físic. 

- Pallars Sobirà: Atenció psicològica individual, grup de suport mutu, fisioteràpia individual i marxa nòrdica. 

La Vall d’Aran: Fisioteràpia aquàtica i individual, atenció psicològica individual i ioga.

Els serveis s'ofereixen en les següents localitats lleidatanes: Pont de Suert (Alta Ribagorça), la Seu d’Urgell (Alt Urgell), Vielha (Val d’Aran), Balaguer (Noguera), Lleida (Segrià), Mollerussa (Pla d'Urgell), Tàrrega (Urgell), Cervera (Segarra), les Borges Blanques (Garrigues), Sort (Pallars Sobirà) Tremp i la Pobla de Segur (Pallars Jussà).

Per inscriure’s a les activitats, els interessats en les activitats del Pirineu es poden dirigir al telèfon  679 52 98 18 o per mail a [email protected]; els del Pla de Lleida ho poden fer a través de 618 42 18 07 o [email protected]; i els de Lleida ciutat a 651 04 44 73 o [email protected].

Compromís amb el territori

Un any més, l’AECC Lleida es compromet a donar servei a tot el territori lleidatà amb activitats, conferències, suport psicològic, servei de fisioteràpia, etc. totalment gratuïtes per a persones que han patit o pateixen càncer i familiars.

Actualment, l’Associació ja té 100 delegacions i juntes locals i, durant el 2018, va atendre a un total de 1.059 persones entre pacients i familiars.

També participen en les accions de l’associació més de 550 voluntaris i col·laboradors. I l’AECC Lleida ja compta amb més de 3.800 socis.

Consulteu les activitats de l'AECC

L'AECC en xifres

L'AECC Lleida augmenta els horaris i el nombre d' activitats gratuïtes arreu del territori
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement