La línia de tren de Balaguer la Pobla queda interrompuda del 28 de maig a l'1 de juny

Tren de la Pobla de Segur a  Balaguer 2
photo_camera Tren de la Pobla de Segur a Balaguer 2

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) interromprà la circulació de trens des d'aquest dimarts, i fins al dissabte 1 de juny l'1, en la línia de Balaguer a La Pobla de Segur com a conseqüència de treballs de manteniment de les unitats de tren.

Com a alternativa per garantir la mobilitat de les persones usuàries, FGC facilitarà un servei d'autobús substitutori entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur. L'horari de sortida de l'autobús substitutori serà l'habitual dels trens.

Del 28 al 30 de maig: tren amb sortida de Lleida Pirineus a les 05.25 hores i tren amb sortida de La Pobla de Segur a les 19.30 hores.
El 31 de maig: tren amb sortida de Lleida Pirineus a les 05.25 hores i tren amb sortida de La Pobla de Segur a les 21.22 hores.

El servei de bus amb origen La Pobla de Segur finalitzarà el seu recorregut a l'estació de Lleida Pirineus. L'autobús s'aturarà a totes les estacions del recorregut a la parada d'autobús més propera. No obstant això, a les estacions de Gerb, Sant Llorenç de Montgai, Vilanova de la Sal i Santa Linya l'autobús s'aturarà sota demanda de les persones que viatgin en el tren.

Comentaris