La divulgació científica en un podcast al "Lleida conCiencia" a càrrec de Mariví Chacón i l'IRBLleida

El cicle constarà de cinc pòdcasts que abordaran el càncer, les malalties cròniques, l'epidemiologia, les neurociències i la nutrició
El grup de treball Fisiopatologia Metabolic ©IRBLleida
photo_camera El grup de treball Fisiopatologia Metabolic ©IRBLleida

L'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida) recupera el cicle de pòdcasts "Lleida conCiencia" i que constarà de cinc episodis que contribuiran a divulgar el vessant científic de la recerca biomèdica realitzada a Lleida.

Els pòdcasts abordaran temes com el càncer; les malalties cròniques, la cirurgia i les cures en salut; l'epidemiologia, les malalties infeccioses i la salut pública; les neurociències; i la nutrició, el metabolisme i l'estrès cel·lular

Cada episodi serà una conversació entre la periodista de LleidaTV, Mariví Chacón i alguna persona de l'equip investigador de l'IRBLleida que parlaran sobre les investigacions que estan portant a terme. D'altra banda, els Serveis Científico-Tècnics també aportaran el seu granet de sorra explicant la tasca de suport que realitzen durant el procés d'investigació. 

Aquesta activitat és possible gràcies a la col·laboració de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología del Ministeri de Ciència i Innovació.

Comentaris
Més a Societat