31.07.2021 |
Territoris.cat

Lleida acull la XIX assemblea anual de l'AMIC

El president de l’AMIC, Ramon Grau, marca com a objectiu per al 2017 que tots els mitjans de l’associació estiguin auditats per OJD/ PGD/ OJDinteractiva i facilitar l’accés a l’ACN  

unnamed
Lleida acull la XIX assemblea anual de l'AMIC

L’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació va celebrar el divendres 3 de juny la seva XIX assemblea anual a Lleida, a la qual hi van assistir més d’una vuitantena de mitjans associats.

Ramon Grau, president de l’AMIC, va obrir la trobada fent un balanç del seu primer any al capdavant de l’associació. Va destacar la feina feta per arribar a un acord econòmic amb l’ACN per garantir que els mitjans que ho desitgin puguin accedir a aquest servei de subscripció de l’agència d’una forma més assequible, ja que l’associació assumirà una part del cost. SegonsRamon Grau, l’accés a l’ACN és important perquè els mitjans puguin nodrir-se d’informació que garanteixi “un bon servei que ajudarà a professionalitzar i donar més contingut de qualitat a les publicacions”. D’altra banda també va destacar l’acord amb OJD, que va en la línia de potenciar el rigor entre els mitjans, el qual farà més assequible l’auditoria de mitjans als associats, marcant com objectiu per al 2017, la incorporació progressiva de tots els mitjans de l’associació al control d’OJD/ PGD/ OJDinteractiva.

També va fer menció especial a les trobades territorials que permeten apropar-nos als associats i donar a conèixer l’AMIC tant davant les institucions com a altres mitjans no associats, així com les comissions que es reuneixen per buscar millores en els serveis que ofereix l’associació. Totes aquestes activitats, van orientades a convertir l’AMIC en “la patronal del sector de la proximitat” va destacar Ramon Grau. Finalment, el president de l’AMIC va remarcar que l'objectiu per al proper any serà continuar lluitant per ''aixecar el nivell de la professionalitat i demostrar la força conjunta'' que tenen els mitjans al territori. En aquest sentit, s'ha potenciat l’àrea comercial i nous models de negoci de l'associació per reforçar precisament aquest àmbit i ''continuar sent referents al sector''.

L'acte va estar presidit per l’alcalde de Lleida, Àngel Ros; Jordi Vilajoana, secretari de Difusió i Atenció Ciutadana; Miquel Gamisans, secretari de Comunicació del Govern i Mitjans de Comunicació; 

Lleida acull la XIX assemblea anual de l'AMIC
comentaris