Lleida en contra de la inhabilitació del President Quim Torra

Una dona ha increpat als participants en la concentració de la Subdelegació enfrontant-se amb algunes de les persones de l'organització que l'hi han pregat que marxes, han estat els Mossos d'Esquadra els que han obligat la senyora a abandonar la concentració
Concentració en suport al president Quim Torra a Lleida Portada 2
photo_camera Concentració en suport al president Quim Torra a Lleida

Igual que en un gran nombre de pobles i ciutats de Catalunya, a les set de la tarda un nombrós grup de lleidatans i lleidatanes es concentraven en la plaça de la Paeria, com a mostra de suport al president Quin Torra per la seva inhabilitació, decretada aquest dilluns pel Tribunal Suprem. 

La convocatòria que feien Òmnium Cultural i l'ANC ha reunit més de dues-centes persones. Els concentrats han cridat consignes contra la justícia espanyola i a favor del president inhabilitat Quim Torra.

Pla general de la protesta contra la inhabilitació del president Torra a la plaça de la Paeria de Lleida, el 28 de setembre de 2020. (Horitzontal)La Taula de la Democràcia convocava una altra concentració davant de la subdelegació del Govern, en aquest cas més de tres-centes, envoltada d'un fort desplegament policial dels Mossos d'Esquadra, el perímetre del qual ha tornat a estar protegit per tanques de seguretat. Els organitzadors han pres totes les mesures de distàncies amb cadires pel públic per evitar els contagis. L'acte ha comptat amb les interpretacions musicals dels Cantaires de Ponent, entre consignes de llibertat, independència i justícia.

A la protesta al davant de la subdelegació del govern espanyol hi ha assistit l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, i bona part de l'equip de govern municipal. En aquest sentit, s'ha tancat tota la plaça de la Pau amb cinta i les persones que no han pogut entrar per seure a les cadires habilitades, s'han quedat al voltant. L'acció ha obligat a tallar el trànsit a rambla Ferran durant prop d'una hora.
Una dona increpa la Concentració en suport al president Quim Torra a Lleida 1
Una dona ha increpat als participants en la concentració de la Subdelegació enfrontant-se amb algunes de les persones de l'organització que l'hi han pregat que marxes, han estat els Mossos d'Esquadra els que han obligat la senyora a abandonar la concentració.

comentaris