Lleida organitza una campanya d'ajuda humanitària per a les víctimes de la guerra d'Ucraïna

Lleida pels refugiats i la Comunitat Ucraïnesa a Lleida engeguen una recollida de material sanitari, menjar i altres articles que s'enviaran durant les properes setmanes 
Protesta Guerra Ucraïna. Cedida.
photo_camera Protesta Guerra Ucraïna. Cedida.

L'associació Lleida pels refugiats i la Comunitat Ucraïnesa a Lleida han engegat una campanya d'ajuda humanitària donada la situació creada per la invasió de Rússia a Ucraïna, així com per la sortida massiva de persones refugiades.

Entre els materials sanitaris que es volen enviar hi ha medicaments de primers auxilis, medicament per a cremades, ortopèdia, celox, pomades analgèsiques i antibiòtiques, betadine, torniquets, bolquers, naloxona, adrenalina, tovalloletes hemostàtiques, ketanov, bisturís 23,15, dopamina, i tisores mèdiques.

Pel que fa al menjar, el més important són les conserves en llaunes (mongetes, tonyina, sardines, mandonguilles, etc.), fruits secs, xocolata sense llet, barretes energètiques, galetes, té i cafè.

També sacs de dormir, matalassos, mantes, coixins, roba de llit, escalfadors, generadors amb combustible, piles, auriculars, làmpades de querosè, teteres elèctriques, sabó, màquines d'afaitar, tovallons humits, raspalls de dents, paper de cuina, vaixelles de metall o d'un sol ús, i cascos de Kevlar.

Vuit són els punts de recollida de material habilitats

Es pot apropar els enviaments de material sanitari, menjar o altres elements al magatzem Lleida pels refugiats (c/ Riu Ebre, 4, part del darrere de l'edifici), l'Església de la Sang (c/ Sant Antoni, 50), l'Edifici de la Paeria de Lleida o els Centres Cívics de Balàfia, Cappont, Pardinyes, Mariola i Bordeta.
 

Recollida solidària Ucraïna

comentaris