17.10.2019 |
Territoris.cat

El lleidatà Jordi Guillem, campió del Mundial de Cuiners d'Hotel

Durant l'entrega del premi del Campionat Mundial de Cuiners d'Hotel
Durant l'entrega del premi del Campionat Mundial de Cuiners d'Hotel
El lleidatà Jordi Guillem, campió del Mundial de Cuiners d'Hotel

El lleidatà Jordi Guillem, xef i propietari del restaurant Lo Mam, ubicat a l'hotel Le Meridiem del Vendrell ha estat el guanyador del Campionat Mundial de Cuiners d'Hotel, juntament amb els membres del seu equip Imma Güell i Víctor Herrera.

El Campionat Mundial de Cuiners d'Hotel es va celebrar la segona quinzena de setembre, en el marc de GastroAntep, el Festival Internacional Gastronòmic de Gaziantep, localitat turca propera a la frontera amb Síria.

Els cuiners catalans van fer les delícies del jurat amb un menú a base de sopa de festucs, albergínia rostida i lletons de xai, i postres de poma, sumac i raïm.

Alumne de les escoles d'hoteleria de Lleida i Cambrils, Guillem ha enriquit la seva carrera arreu d'Europa i el món. La cuina francesa ha caracteritzat bona part de la seva educació culinària i ha treballat al restaurant del Museu Solomon R. Guggenheim i al Restaurant Grace i Restaurant Elizabeth de Chicago. 

Comentarios