Mengem Ponent aposta per incentivar el consum de proximitat d'arreu de Ponent

Es tracta d'una aposta pel territori i el consum de proximitat estenent les rutes de distribució a les 6 comarques de Ponent i repartint setmanalment

Mengem Ponent
photo_camera Mengem Ponent

La cooperativa Mengem Garrigues compleix dos anys de trajectòria ampliant el seu horitzó i aposta per donar valor i servei als productes de qualitat i proximitat de les 6 comarques ponentines.

Canvia, a partir d'ara, el seu nom pel Mengem Ponent, un pas més cap a la consolidació del seu projecte

A mitjans de 2021, es va constituir en cooperativa de serveis i, a hores d'ara, ja en formen part 28 petits productors que ofereixen fins a 300 productes diferents.

En un pas més cap a la consolidació, la cooperativa amplia els serveis fent lliurament de comandes a les 6 comarques de Ponent i servint cada setmana.

La cooperativa no és només una botiga en línia, sinó un espai d'articulació entre petites productores per afrontar conjuntament les necessitats del sector i promoure el consum de proximitat. És per això que tenen la voluntat d'obrir la cooperativa a totes les petites productores de Ponent per crear un espai ampli i divers per afrontar més reptes.

Aquesta campanya forma part d'un projecte per promocionar el consum de proximitat i el segell de Venda de Proximitat, finançada pel Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural. 

Comentaris
Més a Societat
Entering on the requested page Skip advertisement