06.10.2022 |
Territoris.cat

Els imprescindibles de PATET per sobreviure a l'estiu

PATET-7
Elaborats amb la pulpa natural de la fruita, l'oferta de PATET compta amb una vintena de varietats
Els imprescindibles de PATET per sobreviure a l'estiu

En aquest temps d’estiu i d’onades de calor, és tot un plaer fer una parada a Pastisseria Patet, un oasi obligat per conèixer i sentir els sabors més refrescants i sorprenents. Mireia Bonvehí ens descobreix els gelats, granissats i begudes del moment!

Els gelats del segle XXI

PATET-8

Entre les propostes més populars trobem una carta de gelats en constant evolució, amb sabors per als paladars més exigents. Les noves varietats de gelats com el de oreo, kinder bueno, o el de m&ms amb vainilla i els sabors tradicionals de sempre com la nata, maduixa xocolata o torró, conviden a gaudir de l’experiència sensitiva.​​

La preferida dels urbanites: els frappés

PATET-12

El frappé és una beguda freda elaborada amb gel picat que es combina amb cafè (o sense). Es serveix de forma especial i s’ha posicionat com una de les begudes més refrescants i demanades. Entre les moltes variants que PATET ofereix, trobem el frappé de capuccino (el més sol.licitat), el de xocolata, el de caramel o el de cookies.Una altra variant de frappé és el de iogurt, que pot ser natural  o amb gust a fruites  naturals; aquest és molt sol·licitat pels esportistes com a beguda d'alta proteïna.

Mireia Bonvehí: “Abans la gent era més tradicional. Ara, s’ha tornat més audaç, s’atreveixen amb coses noves, amb nous sabors”.

L’exotisme més refrescant: els granissats

PATET-7

Elaborats amb la pulpa natural de la fruita, la seva oferta conté una vintena de varietats, que van des de les més àcides a les tropicals i més dolces. Granissats de Kiwi, coco, mango, síndria, meló.. etc, i  els més típics,  com són el de llimona i cafè. 

Tendències healthy: begudes amb propietats

PATET-13

Entre la variada proposta en aquest “oasi” mollerussenc, una de les begudes més apreciades “in crescendo”  és el VITAZEN.  S’elabora amb suc de taronja natural i te verd Matcha, una combinació que no només ajuda a combatre la calor, sinó que aporta múltiples beneficis i és molt agradable al paladar. És refrescant, antioxidant i font de vitamina C.  S’ha convertit en una de les begudes imprescindibles de la dieta de les celebrities.

Si el degusteu, no us defraudarà!

Delícies antioxidants: Els smoothies

PATET-11

Per als amants de les begudes healthy, naturals i lliures de sucres  afegits..., els Smoothies són la seva millor opció. Es combinen fruites naturals (mores, gerds, maduixes, kiwi, plàtan, mango meló)... i es trinxen amb una batedora, fins obtindré un suc de fruites amb moltes vitamines i moltíssimes propietats. 

Per als més dolços: els batuts

PATET-5Una proposta deliciosa que s’elabora amb una bola de gelat i llet ben freda, amb un resultat fresc i de múltiples gustos: tants com amb els que compta l’àmplia carta de PATET.

L’infal·lible: l’orxata

PATET-9

Una característica adoptada per PATET és que serveixen aquesta beguda procedent dels tubercles de la xufla ben freda, amb un fartó típic valencià. L’orxata natural que té una vida útil molt curta, entre dos i tres dies,  no només ens refresca i ens ajuda a passar millor la calor, sinó que ens aporta beneficis.

La  demanda de l'orxata és proporcional a la calor que faci, per tant, aquest estiu el seu consum està sent “brutal”, segons explica la Mireia

Combinacions de copes (algunes propostes)

  • Granissat de llimona amb orxata
  • Granissat de cafè amb Baileys i bola de gelat de xocolata (aquesta opció conté alcohol)
  • Granissat de llimona amb suc de taronja
  • Granissat de cafè amb una bola de nata
  • Granissat de pinya i Malibú (aquesta opció conté alcohol)

Els imprescindibles de PATET per sobreviure a l'estiu
comentaris