Mireia Guivernau, nova directora d'Igualtat i Feminismes a l'Alt Pirineu i Aran

Els serveis territorials d'aquest departament s'ubicaran a Tremp, sumant-se així als sis ja desplegats a la vegueria, que són els de Salut, Educació, Cultura, Territori, Drets Socials i Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

La nova directora d'Igualtat i Feminismes a l'Alt Pirineu i Aran, Mireia Guivernau

Data de publicació: divendres 15 de setembre del 2023, 11:49

Localització: Tremp

Autor: Redacció
photo_camera La nova directora d'Igualtat i Feminismes a l'Alt Pirineu i Aran, Mireia Guivernau

Mireia Guivernau és la nova directora dels serveis territorials d'Igualtat i Feminismes a l'Alt Pirineu i Aran. Nascuda a Lleida i resident al Pallars Jussà des de fa 19 anys, aquest divendres ha assistit a la presentació a la vegueria de l'Oficina d'Igualtat de Tracte i No-Discriminació.

La directora és llicenciada en Sociologia per la Universitat de Barcelona i diplomada en Treball Social per la Universitat de Lleida i compta amb una àmplia trajectòria professional com a tècnica superior de la Generalitat

Els serveis territorials d'aquest departament s'ubicaran a Tremp, sumant-se així als sis ja desplegats a la vegueria, que són els de Salut, Educació, Cultura, Territori, Drets Socials i Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

Guivernau ha desenvolupat, des de 2001, tasques en l'àmbit del procediment administratiu, els recursos humans, la gestió econòmica i la inspecció de serveis socials, entre d'altres. Al llarg del seu recorregut, ha treballat pel Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació; el Departament de Benestar i Família; l'Institut Català de la Salut, i el Departament de Territori i Sostenibilitat. En els darrers temps, treballava al Departament de Drets Socials.

Comentaris