01.10.2022 |
Territoris.cat

Mor un operari quan treballava en les obres del nou molí de la Cooperativa de Juncosa

Amb l'accident laboral de Juncosa ja en son cinc els que s'han produït en els darrers mesos a les Terres de Ponent segons el Mossos d'Esquadra 
Emegències mèdiques recurs estandard
Emegències mèdiques recurs estandard
Mor un operari quan treballava en les obres del nou molí de la Cooperativa de Juncosa

Per motius que s’investiguen, un treballador de 45 anys que estava fent tasques d'electricista amb una màquina elevadora, en l'obra del nou molí de la Cooperativa de Juncosa ha quedat atrapat amb una biga del sostre, i l'hi ha causat la mort. Tot i la ràpida actuació dels serveis d’emergències, no se li ha pogut salvar la vida. 

Els Mossos d'esquadra han desplaçat al lloc de l'accident diverses dotacions, així com unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). 

Segon el diari La Mañana, amb aquest ja són cinc els accidents laborals en els últims mesos a les Terres de Ponent.

Aquest dijous moria un tècnic que treballava en la remodelació de la nova superfície de Dia a Mollerussa en el carrer Crist Rei. El tècnic que feia feina en la instal·lació elèctrica, va rebre una descàrrega que el va deixar inconscient, tot i l'actuació dels serveis d'emergència no l'hi van poder salvar la vida.

El 22 de juny, un veí de Mollerussa de 33 anys va morir en una central hortofructícola de Mollerussa. Segons els Mossos d’Esquadra, el treballador va quedar atrapar per una màquina de classificació de fruites a l’interior de l’empre-sa. Emergències va rebre l’avís del sinistre a les 15.32 hores; i tot i l'actuació dels serveis d’emergències, no li van poder salvar la vida. Van participar en la gestió de l’accident dotacions dels Mossos, del SEM i tres medis dels Bombers.

El dia 31 de maig una treballadora de l’empresa Prefabricats Pujol va perdre la vida en un accident laboral a les instal·lacions que aquesta firma té al polígon Castellots de les Borges Blanques, dedicada a la fabricació de formigó. Els serveis d’emergències van rebre l’avís cap a un quart de dotze del matí. Segons van explicar els Mossos, un operari de l’empresa que conduïa una mà-quina que transportava formigó ha atropellat accidentalment la dona. La víctima era una veïna de les Borges Blanques, de 51 anys. Van participar en la gestió de l’accident diverses patrulles dels Mossos, del SEM i dels Bombers.

Un home de 32 anys va morir el dia 9 de juny en una empresa agroalimentària d’Alguaire després de ser colpejat al cap per una porta que va cedir pel vent. Fonts de l’empresa van declarar que una porta del magatzem va cedir per un cop de vent, amb la “mala sort” que va acabar impactant contra el treballador. Les mateixes fonts van informar que l’home no va morir a l’instant i va ser traslladat en estat molt greu a l’Arnau de Vilanova, on va acabar morint. La víctima residia a Alfarràs i feia prop de quatre anys que treballava en aquesta empresa dedicada al cereal.

Mor un operari quan treballava en les obres del nou molí de la Cooperativa de Juncosa
comentaris