Mor un veí d'Almacelles després de bolcar amb el tractor en una finca agrícola

Des del passat 17 d'abril, han perdut la vida en accidents agrícoles a la demarcació de Lleida quatre persones, a Alfarràs el 17 d'abril, el 3 de juny a Maials el dia 25 de juliol a Vilagrassa, i aquest d'Almacelles
El tractor en el lloc on es va produir l'accident mortal
photo_camera Arxiu accident d'un tractor en una finca de la demarcació de Lleida

Un veí d'Almacelles de 83 anys va morir aquest dimarts després de bolcar amb el tractor que conduïa en una explotació agrícola de la mateixa població, situada prop del camí de Sucs i de l'autovia A-22, segons han explicat els Mossos d'Esquadra.

Els serveis d'emergències van rebre l'avís cap a dos quarts de set de la tarda. Per causes que es desconeixen, el tractor es va precipitar per un desnivell de la finca i va atrapar el conductor a davall, provocant-li la mort. Diverses dotacions de Mossos, Bombers de la Generalitat i del SEM es van desplaçar fins al lloc dels fets.

En el decurs d'aquest any han perdut la vida en accidents agrícoles a la demarcació de Lleida, quatre persones, el primer el 17 d'abril a Alfarràs, un pagès de setanta-dos anys va perdre la vida al quedar atrapat sota el seu motocultor, el 3 de juny a Maials un home de vuitanta-dos anys perdia la vida en bolcar el tractor que conduïa, el dia 25 de juliol un veí de Vilagrassa de vuitanta-quatre anys va perdre la vida en les mateixes condicions, en bolcar el vehicle agrícola..

Comentaris