Multitudinari suport de Fondarella a l'alcalde Joan Reñé

Suport de Fondarella a l'alcalde Joan Reñé
photo_camera Suport de Fondarella a l'alcalde Joan Reñé

Els veïns de Fondarella en ple, i un bon nombre d'alcaldes del Pla d'Urgell i de comarques properes, han donat suport aquest dijous a l'alcalde, i fins ahir president de la Diputació, Joan Reñé.

Els regidors del municipi han dirigit unes paraules de suport incondicional i de confiança en la innocència de Reñé

Suport de Fondarella a l'alcalde Joan Reñé 2L'alcalde no ha pogut evitar emocionar-se davant l'escalf de totes les persones que han assistit a l'acte, ja que ell no en sabia res, segons ha confessat. I en dirigir-se als presents ha assegurat que estava força tocat, perquè considerava que el fets de la seva detenció han sigut un escarni contra la seva persona.

Reñè ha reiterat la seva innocència i ha explicat que no ha fet res irregular, i que la gent que el coneix en tots els anys de trajectòria política pot ratificar la seva manera de ser.

L'alcalde ha demanat confiança dels veïns i amics i ha afegit que és possible que en els pròxims dies apareguin més acusacions en contra seva, a la qual cosa no han de fer cas

Reñé ha detallat com va ser la seva detenció i declaració de dimarts, així com alguns dels fets que van transcendir del sumari respecte als delictes dels quals se l'acusa, assegurant que ell no ha cobrat ni cobrarà cap comissió, i que la Diputació ha treballat amb total transparència.

Suport de Fondarella a l'alcalde Joan Reñé 3El fins ara president ha explicat que al final, l'afer es desplega a partir de les divergències familiars d'una empresa lleidatana que per aconseguir els seus objectius van utilitzar la seva persona i les institucions que representava. Reñé també ha destacat que a l'afer s'hi suma el conflicte pel cessament de l'interventor, una decisió que va prendre pel comportament inadequat d'aquesta persona en les seves responsabilitats en la Diputació.

Reñé també ha lamentat la falta de suport de diputats en els quals havia dipositat tota la confiança i amb els que s'havia fet molta feina i molt positiva en tot el territori. I ha afirmat que aquesta forma de fer també ha pogut ser una de les causes del seu escarni.

Comentaris
Més a Societat