05.12.2021 |
Territoris.cat

Neix a Lleida la primera empresa de repartiment de menjar a domicili

Mytapper aplica unes comissions del 10% o del 15% sobre el valor de la comanda, és a dir, fins a un terç de les que cobren les grans plataformes de repartiment, a més, l'aplicació treballa amb restaurants de renom amb l'objectiu de promoure la gastronomia lleidatana
Una repartidora de l'empresa Mytapper @AnnaBerga
Una repartidora de l'empresa Mytapper @AnnaBerga
Neix a Lleida la primera empresa de repartiment de menjar a domicili

Lleida compta des de fa set mesos amb la primera empresa pròpia de repartiment de menjar a domicili. S'anomena Mytapper i segons el seu fundador, Marc Garcia, va néixer durant el confinament amb l'objectiu d'ajudar als restaurants de la ciutat a oferir el servei d'entrega a domicili, que fins llavors molts d'ells no s'ho havien plantejat mai.

Mytapper es va posar en marxa el mes de juny passat amb l'objectiu que el sector de la restauració de la ciutat pogués oferir menjar a domicili a un El fundadorde Mytapper, Marc Garcia @AnnaBergacost menor del que ofereixen les grans plataformes de repartiment, que cobren comissions de més del 30%.

Creiem que en aquestes circumstàncies no és lògic cobrar unes comissions tant altes a uns negocis que estan passant per uns moments tant complicats, argumenta el fundador i CEO de Mytapper, Marc Garcia, que considera que el sector passa pel seu moment més difícil dels últims 50 anys.

Així doncs, l'empresa lleidatana aplica una comissió del 10% o del 15%, depenent de si el mateix restaurant s'encarrega de portar el menjar al domicili o de si la mateixa empresa es fa càrrec també de la distribució

L'altre tret diferencial de Mytapper és que treballa amb restaurants potents i de referència a la ciutat, molts dels quals fins l'any passat no s'havien plantejat aquesta línia de negoci perquè no els hi feia falta i sempre estaven plens, explica Garcia. Per ara, a l'aplicació s'hi poden trobar 25 establiments i la previsió és sumar-ne entre cinc i deu més abans d'acabar el trimestre.

Mateu Blanch chef del restaurant CaravistaUn d'aquests establiments és el restaurant Caravista, que té també una part de peixateria. El seu xef i propietari, Mateu Blanch, s'ha mostrat molt content amb el funcionament de l'aplicació ja que els ha permès continuar treballant durant uns mesos horribles i ara amb l'aforament limitat. A més del menjar del restaurant, també ofereixen peix i marisc fresc a domicili.

Neix a Lleida la primera empresa de repartiment de menjar a domicili
comentaris