08.12.2021 |
Territoris.cat

Un nou espai concebut per congeniar tertúlia i gastronomia

Terres de Ponent, un restaurant amb una oferta gastronòmica i unes instal·lacions diàfanes i acollidores, en el qual es reuneix un públic molt divers, estudiants i altres clients que confien en el seu servei. 

Restaurant Terres de Ponent de Mollerussa
Restaurant Terres de Ponent de Mollerussa
Un nou espai concebut per congeniar tertúlia i gastronomia

Publireportatge

El que més sorprèn de la remodelació que ha portat a terme la direcció del nou restaurant Terres de Ponent de Mollerusa -situat al costat de l'àrea de servei del carrer Germà Jaume Hilari,1- és que aquest compta amb una atractiva i acollidora decoració, amb còmode mobiliari, amb amplis finestrals, on la llum natural és un element destacat. L'accés principal al local es fa a partir de la magnífica terrassa que ens dóna la benvinguda, on el mobiliari -taules i cadires- revestiments i plantes naturals, s'integren perfectament en el conjunt. 

Adoptant el nom de l'emblemàtic i veí Institut de secundària "Terres de Ponent", l'establiment busca oferir un ambient de tranquil·litat i familiar, amb un punt "acadèmic", no exempt del moviment diari de l'activitat laboral, amb l'afluència d'operaris o professionals de la zona. En aquest esperit, fins i tot s'ha condicionat un petit racó que inspira a tertúlies.

El restaurant obre a partir de les 7 del matí, cada dia de la setmana i ofereix servei de cafeteria i menjador. De la mà dels germans Jordi i Xavi Hidalgo i de la Mar Navés, reconeguts professionals amb una àmplia trajectòria en el món de la restauració - al capdavant també del Bar Camp de Futbol, un referent a Mollerussa-, ara, amb Terres de Ponent volen seguir amb la mateixa línia, amb una oferta de cuina i servei de qualitat, en esmorzarsmenú diari i de carta, brasa, dinars i sopars per a grups.

Entre la molta diversitat de plats que s'ofereix, cal destacar els caragols a la llauna, una apreciada especialització gastronòmica de la seva carta. 

De ben segur que, aquesta nova proposta de restauració, satisfarà els clients -cada vegada més exigents- que aprecien gaudir de l'harmonia d'una bona oferta culinària en un lloc agradable i tranquil, amb un servei acurat i àgil, en l'intens dia a dia. Per reserves o informació: Tel. 699 95 28 56

Un nou espai concebut per congeniar tertúlia i gastronomia
comentaris