Aspros obre inscripcions per la cursa 'Nosaltres també podem!'

L'entitat destinarà tots els fons recaptats a projectes que promocionen la vida saludable i l'esport entre les persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn mental.

 

Fundació Aspros_imatge cursa 2023
photo_camera Fundació Aspros_imatge cursa 2023

Tot a punt per a la 7a edició de la cursa "Nosaltres també podem!", un esdeveniment esportiu organitzat per la Fundació Aspros que compta amb la col·laboració d'algunes persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn mental de l'entitat, les quals també participen en les curses i a la caminada de la jornada. Tota una oportunitat per a demostrar i donar visibilitat a les habilitats i capacitats de les persones que formen part del col·lectiu.
L'entitat ha obert a la web d'Iter5.cat les inscripcions per a la nova edició, que tindrà lloc el pròxim 24 de setembre durant el matí al Parc de l'Aigua de Lleida. L'esdeveniment oferirà una cursa de 10 km, una altra de 5 km, una caminada i diverses curses infantils.

Les persones que s'inscriguin abans del 21 d'agost aconseguiran la samarreta oficial de la cursa

Tots els beneficis es destinen a projectes de la Fundació Aspros que promouen l'esport inclusiu i la vida saludable entre les persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn mental.

Per segon any consecutiu, la Fundació Aspros compta amb el suport del patrocinador principal de l'acte, SiC24, així com amb la col·laboració d'altres empreses que han volgut mostrar el seu compromís amb aquest esdeveniment.

La Fundació Aspros és una entitat sense afany de lucre que des de l'any 1962 treballa per aconseguir la inclusió i la igualtat d'oportunitats de totes les persones

Comentaris