Com fer un ous de pasqua decoratius i originals

Sigui pintant, o fent ous de xocolata, podeu passar una estona ben divertida
Happy family with little kids decorating easter eggs in their home.
photo_camera Una família amb nens petits decorant ous de pasqua a casa seva

Els ous de pasqua són una activitat molt bonica per als nens i adults, perquè et pots passar tota una tarda fent manualitats, els nens s'emocionen molt i pots adoptar noves tradicions i els records de la infància seran encara més inoblidables. A més, podràs guarnir la casa per a aquesta celebració d'una manera ben original!

Dibuixos

Si tens fills als quals els encanta dibuixar, aquest és el teu moment. Pots fer servir lluentors, material didàctic, pintura acrílica, confeti, o fins amb closques d'ous pintats. Els ous de pasqua dibuixats serveix per a la destresa manual dels nens i explotar la seva creativitat.

Ous de pasqua de xocolata

Són fàcils de fer, i hi ha molts tutorials si vols fer-los una mica més pro. Tria una bona xocolata de la varietat que més us agradi, i aconsegueix uns motlles adequats en una botiga de rebosteria. Allí també trobaràs els elements per decorar-los, com fideus de colors, llapis comestibles, i més.

Ous de Pasqua de personatges

Si vols ser menys tradicional i més original, pots fer-los de diferents personatges com d'unicorns, de dinosaures, Hello Kitty o de personatges de Disney.

Rosca de pasqua de xocolata

Si no vols fer ous de pasqua, i als teus fills els emociona fer més un pastís, pots preparar una divertida rosca guarnida com més us agradi. Com a base, fes servir la recepta d'un pa de pessic. Quedarà boníssima!

Comentaris