La periodista Brigitte Bobet imparteix el taller ‘El poder de la Veu’ a Lleida

El curs es farà el diumenge, 26 de novembre al centre Ugoki Essencial

La periodista i ‘coach’ de veu Brigitte Bobet imparteix aquest diumenge, 26 de novembre, a Lleida el taller ‘El poder de la veu’ durant el qual ensenyarà “les eines bàsiques i que tots tenim per a ser un bon orador i parlar amb seguretat i autoconfiança”.

La formació es desenvoluparà al centre Ugoki Essencial de la plaça dels Pagesos de les 17 a les 18:30 hores. “La veu mostra qui som i com som , i quan prens consciència de que la veu és l’aire que recorre tot el nostre cos, aconsegueixes tranquil·litat i aquietament, fet que et permet dues coses molt importants per a comunicar-te amb assertivitat: captar l’atenció del teu interlocutor, ja sigui una sola persona o una audiència més gran, i tenir el temps necessari perquè el teu cervell elegeixi bé les paraules”, explica Bobet. 

Brigitte Bobet Tu fuerza es tu voz 02
La periodista lleidatana va crear fa sis anys el seu propi mètode d’oratòria

La periodista lleidatana va crear fa sis anys el seu propi mètode d’oratòria, ‘Tu fuerza es tu voz’, ha impartit cursos en empreses privades, ajuntaments i el Consell Insular d’Eivissa, on ha viscut molts anys. En el taller que oferirà al centre Ugoki Esse ncial, Bobet farà una “sessió pràctica” amb els participants, “ja que l’objectiu és que els alumnes surtin del curs sabent que si canvies la teva forma de respirar i saps com estructurar les teves idees, tothom pot ser un bon comunicador, parlar amb una veu que resulti atractiva i agradable als altres i a nosaltres mateixos”.

El poder de les paraules

El poder de les paraules “Si cuides les teves paraules, elles cuiden de tu”, explica la periodista;O el que és el mateix, si em parlo bé a mi mateixa, cuido de mi i, per tant em sentiré bé, és una qüestió d’autocompassió, imprescindible per a mantenir l’alegria de viure i l’optimisme en un món que cada vegada és més individualista i digital”.

Per a Bobet, “si deixem de parlar, deixarem d’existir, i ho dic per l’abús de l’ús de les xarxes socials a l’hora de comunicar-nos, és a dir, molta gent no truca per telèfon, t’escriu per Whattsapp i aquest dona lloc a mals entesos i despersonalitza les relacions”. “Soc una gran defensora de les converses, del diàleg i de parlar, sempre millor en persona. Val més una xerrada de cinc minuts per resoldre un conflicte que una conversa de 5 hores per Whattsapp”. La sessió serà totalment interactiva, amb exercicis pràctics sobre respiració, relaxació, i neurociència aplicada a l’oratòria.

Comentaris