Plusfresc consolida el seu compromís amb el producte de proximitat amb el llançament del Conill 100% criat a Lleida

Nou Plusfrèsc a Mollerussa - Portada
photo_camera Els espais de carns i productes frescos de Plusfresc a Mollerussa

La cadena lleidatana de supermercats Plusfresc ha incorporat el conill a la seva marca 100% criat a Lleida, un nou producte que consolida el compromís que la companyia va engegar tres anys enrere amb les carns de vedella, pollastre, porc, xai i alguns elaborats, de qualitat i proximitat.

Campanya 100% criat a LleidaEl Conill d'Espígol 100% criat a Lleida, que ja es comercialitza a les tendes Plusfresc, prové d'una raça recuperada de conill autòcton de la península Ibèrica, el Gegant d'Espanya, única raça de conill reconeguda internacionalment dins els nostres àmbits, creuat amb el conill Pardo Comú. És criat en baixa densitat a granges del municipi de Soses, amb una alimentació a base de pinsos adaptats pel projecte 100% Criat a Lleida; lliures d'OGM i amb l'aportació adient d'antioxidants i olis essencials mitjançant espígol i pells d'ametlla.

La raça, el benestar, l'alimentació i la professionalitat dels ramaders locals fan que el Conill d'Espígol 100% criat a Lleida sigui una carn més tendra, gustosa i sana

El segell 100% Criat a Lleida dóna vida al territori, ja que la totalitat d'engreix dels animals està fet a terres de Lleida, amb productors locals. D'aquesta manera es cuida al client, vetllant per poder oferir la millor carn i la millor atenció a les botigues.

CapturaEl responsable del departament de Carns de Plusfresc, Orcar Vilanova, explica que amb la marca 100% Criat a Lleida' pretenem, com hem fet sempre, oferir el millor producte als nostres clients. És per això que apostem per la proximitat i supervisem tots els processos per tal que els nostres animals estiguin ben cuidats i amb una alimentació óptima.
 

comentaris