Un total de 220 mòduls solars ocuparan la teulada del Plusfresc de Balaguer

La instal·lació consta de 220 mòduls de 495 WP i s'estima que puguin cobrir una mitjana del 35% de l'energia consumida a la botiga
Plaques fotovoltaiques del Plusfresc ©Plusfresc
photo_camera Plaques fotovoltaiques del Plusfresc ©Plusfresc

Plusfresc aposta per mesures sostenibles i instal·la 220 mòduls solars de 495 WP al sostre del supermercat ubicat al carrer Urgell 31-33 de Balaguer. La instal·lació consta de 100.10 Kwp i es preveu que les plaques fotovoltaiques arribin a cobrir una mitjana del 35% del consum energètic de la botiga.

La companyia especialista en productes frescos, s'ha consolidat com a companyia 100% compromesa amb la protecció del medi ambient

L'empresa ja va instal·lar unes plaques solars de 95KW a les cobertes de la seva central l'agost del 2018 i continua retent homenatge al compromís pel medi ambient i donant la mà a les energies renovables. El mateix any, va invertir més de 2.500.000 euros en la renovació dels seus establiments per tal de reduir fins a un 50% el consum energètic. Tanmateix, l'any 2019, Plusfresc va decidir retirar per complet les bosses de plàstic dels seus establiments per substituir-les per bosses de ràfia, niló i altres materials respectuosos.

Per l'any que ve, la companyia ja té sis projectes aprovats i en marxa, i sis més en estudi

El responsable de RSE a Plusfresc, Rafael Oncins esmenta que l'empresa continua perseguint els objectius ecoresponsables i per contribuir a ser respectuosos amb el medi ambient.

Sobre SUPSA Supermercats Pujol

SUPSA és l'empresa líder en distribució d'alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, compta amb 84 establiments ubicats a Barcelona, Lleida, Tarragona, l'Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada l'any 1929, té un equip format per més de 1.400 col·laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l'experiència de compra i oferir nous serveis, Sunka. 

comentaris