Plusfresc llença al mercat la seva pròpia pizza elaborada amb productes locals

Es tracta d'una pizza artesanal i gourmet condimentada amb ingredients dels proveïdors lleidatans, farinera La Segarra de Maldà i l'oli d'oliva verge extra DOP Garrigues, Embotits Esmet d'Albesa, Argal de Miralcamp o Formatges Camps de Palau d'Anglesola
El lema que identifica a la cadena de Supermercats Plusfresc ©Plusfresc
photo_camera El lema que identifica a la cadena de Supermercats Plusfresc ©Plusfresc

La cadena de supermercats lleidatana Plusfresc ha llençat al mercat la seva primera pizza amb segell propi i preparades per l'obrador de Mollerussa Patet.

Nova pizza Plusfresc elaborada per Patet ©Plusfresc
Nova pizza Plusfresc elaborada per Patet ©Plusfresc

Es tracta d'una pizza artesanal i gourmet elaborada amb una massa mare i condimentada amb ingredients obtinguts en la seva gran majoria de diferents proveïdors de Lleida. La farina prové de la Farinera La Segarra de Maldà i l'oli d'oliva verge extra és de Denominació d'Origen Protegit Garrigues. Tanmateix, hi han participat altres proveïdors locals com Embotits Esmet d'Albesa, la companyia Argal de Miralcamp o Formatges Camps de Palau d'Anglesola.

"Al llarg de la nostra història hem demostrat que volem proporcionar als nostres clients el millor producte. I això implica comptar amb proveïdors locals a tots els nivells, ara també amb el llançament de la nostra pizza", explica el director general de Plusfresc, Francisco González.

La companyia vol reafirmar una vegada més el seu compromís amb el territori a través de la venda d'un producte de proximitat com a sinònim de producte de qualitat. La nova pizza ja està disponible a tots els supermercats de la cadena.

SUPSA Supermercats Pujol

SUPSA és l'empresa líder en distribució d'alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, compta amb 84 establiments ubicats a Barcelona, Lleida, Tarragona, l'Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada l'any 1929, té un equip format per més de 1.400 col·laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l'experiència de compra i oferir nous serveis, Sunka. 

comentaris