09.12.2021 |
Territoris.cat

Plusfrésc, primer supermercat amb carregadors de mòbil als carros de compra

Carros Plusfrésc amb el carregador per a dispositius mòbils a través del telèfon mòbil 1
Carros Plusfrésc amb el carregador per a dispositius mòbils a través del telèfon mòbil
Plusfrésc, primer supermercat amb carregadors de mòbil als carros de compra

Plusfrésc, seguint amb la filosofia d’aportar la millor experiència al client i amb la voluntat de continuar sent innovadors, ha posat a disposició dels seus clients carros de compra amb carregadors de mòbil incorporats. 

Aquesta innovació, pionera a Espanya, permet als clients carregar el seu telèfon mòbil durant el temps de compra a la botiga. El funcionament és el mateix que un carregador tradicional: tan senzill com connectar el telèfon mòbil al cable. La botiga on ha implementat aquesta novetat és la que es troba a Via Augusta, 188 (Barcelona).

El director d’Innovació i projectes de PlusfréscCarlos Hurtado explica que la companyia vol oferir la màxima flexibilitat i comoditat als clients; ells són la base del negoci i per això treballem cada dia perquè la seva experiència a les nostres botigues sigui excel·lent. Hurtado afegeix que sabem que cada vegada s’utilitza més el telèfon mòbil per fer la llista de la compra i hem volgut oferir totes les eines que estan al nostre abast perquè el moment de la compra sigui el més còmode i agraït possible.

De moment aquesta nova mesura només es troba a Via Augusta, però si el resultat amb els clients és positiu, es procedirà a ampliar a altres supermercats Plusfrésc

Amb aquesta novetat Plusfrésc es posiciona com a cadena de supermercats que aposta per la tecnologia i aporta les màximes facilitats als seus clients. Aquesta nova implantació es suma amb d’altres tecnologies ja aplicades fins el moment: accés WiFi gratuït a totes les botigues, punts de recàrrega per cotxes elèctrics als aparcaments de diverses botigues o el nou model de compra sense carro i tecnologia NFC a través del telèfon mòbil.

Plusfrésc, primer supermercat amb carregadors de mòbil als carros de compra
comentaris