La venda de pomes de Girona i Lleida als supermercats Bon Preu i Escalat recapta 47.872 euros per l’esclerosi múltiple

Per quart any consecutiu, la Fundació Esclerosi Múltiple ha col·laborat amb els supermercats Bonpreu i Esclat per recaptar fons destinats a la recerca i l’acompanyament de les persones amb esclerosi múltiple

Commemoració aniversari Una poma per la vida
photo_camera Commemoració aniversari Una poma per la vida

La venda de 31.915 pomes de Girona i de Lleida ha fet possible aconseguir 47.872 euros en benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple, gràcies a la iniciativa Una poma per la vida en la qual hi colabora la cadena de supermercats Bon Preu i Esclat, en la quinzena edició. Els fons es destinaran íntegrament a la recerca i l’acompanyament de les persones amb esclerosi múltiple des del moment del diagnòstic per oferir-les els serveis necessaris en funció de l’evolució de la malaltia: neurorehabilitació, intermediació laboral o suport psicològic, entre d’altres.

És molt gratificant veure com any rere any anem conscienciant a la ciutadania sobre la realitat de la malaltia i contribuint a la recerca. Cada vegada som més, els que de manera altruista col·laborem per arribar a tots els racons del territori per donar servei directe a gairebé 2.000 persones d’arreu de Catalunya. Unint forces és com millor acompanyem i com més ajudem

Commemoració aniversari Una poma per la vida
Commemoració aniversari Una poma per la vida

“Una poma per la vida” es va celebrar aquest dissabte 22 d’octubre als supermercats  Bonpreu i Esclat de tota Catalunya, on més de 400 persones voluntàries van animar als clients a comprar les pomes solidàries i de proximitat de les comarques de Lleida i de Girona a un preu simbòlic d’1,5€, a més de difondre la tasca que realitza la Fundació amb les persones que conviuen amb aquesta malaltia neurodegenerativa.

En l’edició d’enguany, han donat suport a la iniciativa els pastissers Christian Escribà i Pol Escribà, encarregats d’elaborar el pastís commemoratiu del 15è aniversari i deliciosos panellets amb les pomes solidàries com a ingredient principal. Alhora, s’han sumat a la iniciativa la xef Ada Parellada i la influencer dietista i nutricionista, Gina Estapé, i la periodista Rebeca Rodríguez que van fer una crida a la participació ciutadana a través de les seves xarxes socials.

La Fundació Esclerosi Múltiple  

Creada el 1989 a Barcelona com a entitat privada sense afany de lucre, la missió de la Fundació Esclerosi Múltiple és aturar l’impacte de l’esclerosi múltiple i millorar el benestar físic, psíquic i social de les persones que conviuen amb la malaltia. La Fundació compta amb una xarxa de centres neurorehabilitadors i ofereix serveis de formació i inserció laboral per a persones amb discapacitat física mitjançant el Centre Especial de Treball (femcet), a més d’impulsar campanyes de sensibilització i captació de fons, com ara el ‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple’, que amb més vint-i-cinc edicions és un dels actes solidaris més multitudinaris a Catalunya. 

Comentaris