La consultoria cerverina 'Genera Feminismes', guardonada amb el Premi L'OESST 2022

El jurat reconeix que aquest projecte d'economia social i solidària és la millor iniciativa cooperativista del territori

La consultoria social Genera Feminismes guanya el Premi L’OESST 2022. Fotografia: Ponent Coopera.
photo_camera La consultoria social Genera Feminismes guanya el Premi L’OESST 2022. Fotografia: Ponent Coopera.

El divendres 28 d'octubre, la consultoria social cerverina 'Genera Feminismes' va guanyar el Premi L'OESST a la millor iniciativa cooperativista de Ponent.

Guardó que arriba a la tercera edició i que es impulsat per Ponent Coopera

L'acte de lliurament va tenir lloc al celler de L'Olivera Cooperativa de Vallbona de les Monges, on també van participar les cooperatives guanyadores de l'any passat, i presentat pel reporter i guionista targarí Marc Andreu Rosich.

El premi consta d'un ajut econòmic de 3.000 euros més una oferta formativa i d'acompanyament per a la constitució de la cooperativa.

'Genera Feminismes Consultoria Social' és un projecte feminista d'assessorament i acompanyament en polítiques d'igualtat de gènere, participació i democratització. Treballen per incorporar la perspectiva de gènere en tots els àmbits per tal de construir una societat lliure de violències, oberta a la diversitat i a les múltiples realitats territorials. Impulsada per Alexandra Casanovas i Júlia Carbonell, el projecte té la missió d'afavorir l'empoderament comunitari i la transformació territorial des d'una mirada feminista.

En aquesta tercera edició del Premi L'OESST s'han presentat un total de 8 entitats, de les quals el Jurat també ha decidit premiar amb un accèssit, que consta d'un ajut econòmic de 1.500 euros, al projecte FemMés Solucions per la qualitat del seu projecte. 

El Premi L'OESST té per objecte el reconeixement i suport a la creació d'una nova iniciativa cooperativista a Ponent, que intenti donar resposta a alguns dels reptes socials i mediambientals del territori

Comentaris