19.08.2022 |
Territoris.cat

Les estacions d’esquí proposen ofertes lúdiques per a l’estiu

Cronoescalada a Port Ainé
Cronoescalada a Port Ainé
Les estacions d’esquí proposen ofertes lúdiques per a l’estiu

Les estacions d’esquí d’Espot i Port Ainé no tanquen durant l’estiu i oferten diferents propostes per tota la família. Les activitats estivals començaran al juliol i s’allargaran fins al setembre.

L’estació de Port Ainé donarà la benvinguda a l’estiu amb l’obertura del Parc Lúdic i d’Aventura, que obrirà els caps de setmana amb pistes de tubbing, patinets i cars tot terreny. La mateixa estació ofereix als seus visitants activitats a la muntanya com la Ruta de descoberta del Parc Natural de l’Alt Pirineu o altres rutes a peu i amb BTT que s’inclouen a l’aplicació mòbil de Port Ainé.

Una altra proposta interessant a Port Ainé per als amants de les dues rodes és la Cronoescalada amb bicicleta de carretera, un recorregut amb 18,6 km de pujada i més de 1.200 metres de desnivell positiu. Tots aquells que completin l’etapa, rebran un forfet 2x1 per a la propera temporada, a més d’altres premis.

Pel que fa a l’estació d’Espot, un any més compta amb el Quilòmetre Vertical de la Vall de Peguera, activitat que s’inicia al poble d’Espot i posa punt final al refugi Josep Maria Blanc. L’activitat transcorre al llarg de 6,7 quilòmetres de recorregut i un desnivell positiu de 1.000 metres, una competició on muntanya, esport i tradició van de la mà.

Les estacions d’esquí proposen ofertes lúdiques per a l’estiu
comentaris