Programació del Circuit Urgellenc als cinemes de la demarcació de Lleida

MOLLERUSSA 05-05
photo_camera MOLLERUSSA 05-05

La programació en els cinemes del Circuit Urgellenc de les poblacions d'AgramuntBalaguerBellpuigMollerussaSolsonaTàrregaTremp i Vielha. El circuit itinerant a Alcarràs, Almacelles, Artesa de Segre, Cervera, Falset, Juneda, i les Borges Blanques.

Les estrenes de la setmana:

Vengadores: EndgameDesprés dels esdeveniments devastadors de Avengers: Infinity War, l’univers està en ruïnes a causa de les accions de Thanos, el Tità Boig. Amb l’ajuda dels aliats que van quedar, els Venjadors han de reunir-se una vegada més per desfer les seves accions i restaurar l’ordre en l’univers d’una vegada per totes, sense importar quines són les conseqüències.

Lo dejo cuando quiera, Amics des de la facultat i sobradament preparats, Pere, Artur i Eligio són tres professors universitaris als quals la crisi ha deixat sense feina. Cansats i sense blanca, troben accidentalment la solució als seus problemes en el projecte d’investigació en el qual Pere fa anys que treballa: un complex vitamínic que ofereix, per la seva sorpresa, desfasament al màxim sense efectes secundaris. Els tres professors, amb el suport d’Anabel, una advocada reconvertida en empleada d’benzinera, i de Jota, una alumna més interessada en la gresca que en els estudis, es llançaran al món de la nit i dels negocis tèrbols per comercialitzar la mercaderia . Una cosa per al que no semblen estar encara tan àmpliament preparats.

Comentaris