29.06.2022 |
Territoris.cat

La proposta alternativa al menú de Nadal i Cap d'Any directament dels fogons a casa teva

Per aquestes festes nadalenques, l'establiment  "A Gust" compta amb una variada oferta de menús, amb una cuina tradicional de qualitat. 

A GUST, establiment de cuina tradicional de qualitat, al Palau d'Anglesola
A GUST, establiment de cuina tradicional de qualitat, al Palau d'Anglesola
La proposta alternativa al menú de Nadal i Cap d'Any directament dels fogons a casa teva

Publireportatge

Podeu consultar aquí la carta de menús per aquestes festes de Nadal i Cap d'Any

Al Palau d'Anglesola, i només a 3 minuts de Mollerussa, trobem un establiment especialitzat en menjars per endur i plats per encàrrec, que ja és un referent en el sector. Sota la denominació comercial "A GUST", l'establiment va obrir les seves portes fa 1 any de la mà de l'Agustí Foguet, que compta amb una trajectòria de més de 20 anys, en el sector de la restauració. 

L'Agustí va iniciar la seva carrera professional com a ajudant de cuina i posteriorment cap de partida, al restaurant del Castell del Remei, per continuar com a segon cap de cuina a l'Hotel del Monestir de les Avellanes, durant 4 anys. Després d'un petit parèntesi professional, va decidir embarcar-se en el seu projecte personal davant els fogons, en el seu establiment "A GUST", on plasma diàriament aquesta àmplia experiència i personalitat pròpia en l'elaboració de la diversa oferta culinària. La seva especialitat més reconeguda, els caragols a la cassola, compta amb els habituals adeptes que s'atansen dia sí i dia també per gaudir del saborós plat. Pel que fa als dolços, la coca enreixada amb xocolata gaudeix de gran acceptació. 

L'Agustí explica que la seva, és una cuina tradicional de qualitat, amb productes de proximitat, tant en els menjars per emportar com en les coques, pizzes i panadons que elabora. La seva oferta gastronòmica comprén també els serveis de càtering, en esdeveniments populars, en els quals s'han arribat a reunir més de 200 persones, o en formats més petits, com és el cas de càterings en jardins o espais particulars.

La seva és una cuina que transmet una personalitat pròpia, marcada per la influència d'un intens aprenentatge en el seu pas en prestigiosos equips de restauració. 

En aquestes properes festes nadalenques, "A GUST" disposa d'una extensa i variada carta amb el "Menú del Xef", i amb menús adaptats al públic infantil. Respecte a la nit de Cap d'Any podreu escollir entre tres tipus de menús, per assaborir una combinació de plats que faran que l'últim sopar de l'any sigui amb molt de "gust" per al paladar.

La proposta alternativa al menú de Nadal i Cap d'Any directament dels fogons a casa teva
comentaris