Queixes per la falta d'informació de la vaga de xofers dels autobusos d'Alsina Graells

Autocars d'Alsa en la parada d'autobusos de Mollerussa
photo_camera Autocars d'Alsa en la parada d'autobusos de Mollerussa

Usuaris que esperaven a l'estació d'autobusos de Mollerussa s'han queixat per la manca d'informació sobre els serveis que operaven aquest dijous, primer dia de la vaga de conductors d'Alsina Graells.

La indignació es devia al fet de no haver trobat cap cartell de l'empresa indicant quins autobusos feien vaga. Per altra banda els que han intentat contactar amb l'empresa per telèfon o consultar-ho per internet per conèixer els horaris, afirmen no haver obtingut cap resposta.

La majoria dels usuaris desconeixia que hi havia vaga i alguns s'han estat esperant per poder desplaçar-se fins a Lleida des d'un quart de nou del matí, quan havia de passar un bus, que no ha acabat passant. 

Autocars d'Alsa en la parada d'autobusos de MollerussaAlsina Graells, que pertany al Grup Alsa, compta amb una plantilla d'uns 150 treballadors. La vaga té una especial incidència a les comarques de la Vall d'Aran, el Berguedà, el Solsonès, el Bages, Lleida i les terres de Ponent, que és on l'empresa és responsable de prestar servei a les principals línies de transport. També fa el trajecte entre Andorra i Barcelona, que també s'està veient afectat per l'aturada del personal de la companyia.

La plantilla ha convocat tres dies de vaga davant la posició immobilista de l'empresa i l'amenaça de portar a terme una inaplicació del conveni que regula les condicions laborals i salarials dels conductors. Els treballadors reclamen que l'empresa compleixi la sentència judicial ferma que l'obliga a respectar les variables de vacances.

Comentaris