15.04.2021 |

Rent a car a Servisimó: noves formes de conducció des de la qualitat Volkswagen

Rent a car Servisimó - Marina Pallàs Barta
El nou Volkswagen ID.3, 100% elèctric, al concessionari Servisimó Mollerussa - Marina Pallàs Barta
Rent a car a Servisimó: noves formes de conducció des de la qualitat Volkswagen

Els temps canvien i, amb ells, les nostres maneres de fer també. Conduir, més enllà de representar una obligació en el nostre dia a dia per desplaçar-nos al treball i del treball a casa, pot convertir-se en un plaer per a molts.

Servisimó ofereix un nou servei que permet combinar allò quotidià amb allò extraordinari: el Rent a car amb vehicles nous i de la millor gamma. Amb tarifes per dies i hores i una flota de 15 turismes i furgonetes, Servisimó ofereix a Mollerussa, Tàrrega i Igualada l'oportunitat de llogar i conduir vehicles completament nous, tots de menys de 18 mesos, en qualsevol moment que l'usuari ho desitgi. Una nova manera de desplaçar-se que converteix la conducció en tota una experiència, ja que ens permet provar els vehicles que vulguem i quan vulguem sense haver arribat encara a adquirir-los.

Rent a car Servisimó - Marina Pallàs Barta
Servisimó treballa des de fa dos anys per tenir els millors vehicles i en el seu millor estat (un cop passats els 18 mesos, es renoven, un factor que fa únic aquest servei), i hi introdueix novetats per fer l'experiència immillorable, com és la d'aquest mes: el nou Volkswagen ID.3, 100% elèctric, a punt per ser conduït per qualsevol persona a partir dels vint-i-un anys.

L'objectiu d'aquest servei és, segons explica Lluís Vall, responsable del departament Rent a car, canviar la manera de concebre com ens desplacem, ja que la conducció d'aquests turismes de lloguer "es pot convertir en una vivència que et permet accedir a cotxes de gran qualitat i nous de manera còmoda i accessible".

Rent a car Servisimó - Marina Pallàs BartaLluís Vall, responsable del departament Rent a car, al concessionari Servisimó de Mollerussa

Així, "si t'hi sents a gust, un cop te'l sents teu, pot arribar el moment de fer el pas i, si ho desitges, acabar adquirint-lo", apunta Vall, que concreta que cal tenir present que "estem parlant sempre de qualitat Volkswagen".

Rent a car a Servisimó: noves formes de conducció des de la qualitat Volkswagen
comentaris