Rent a car a Servisimó: noves formes de conducció des de la qualitat Volkswagen

Rent a car Servisimó - Marina Pallàs Barta
photo_camera El nou Volkswagen ID.3, 100% elèctric, al concessionari Servisimó Mollerussa - Marina Pallàs Barta

Els temps canvien i, amb ells, les nostres maneres de fer també. Conduir, més enllà de representar una obligació en el nostre dia a dia per desplaçar-nos al treball i del treball a casa, pot convertir-se en un plaer per a molts.

Servisimó ofereix un nou servei que permet combinar allò quotidià amb allò extraordinari: el Rent a car amb vehicles nous i de la millor gamma. Amb tarifes per dies i hores i una flota de 15 turismes i furgonetes, Servisimó ofereix a Mollerussa, Tàrrega i Igualada l'oportunitat de llogar i conduir vehicles completament nous, tots de menys de 18 mesos, en qualsevol moment que l'usuari ho desitgi. Una nova manera de desplaçar-se que converteix la conducció en tota una experiència, ja que ens permet provar els vehicles que vulguem i quan vulguem sense haver arribat encara a adquirir-los.

Rent a car Servisimó - Marina Pallàs Barta
Servisimó treballa des de fa dos anys per tenir els millors vehicles i en el seu millor estat (un cop passats els 18 mesos, es renoven, un factor que fa únic aquest servei), i hi introdueix novetats per fer l'experiència immillorable, com és la d'aquest mes: el nou Volkswagen ID.3, 100% elèctric, a punt per ser conduït per qualsevol persona a partir dels vint-i-un anys.

L'objectiu d'aquest servei és, segons explica Lluís Vall, responsable del departament Rent a car, canviar la manera de concebre com ens desplacem, ja que la conducció d'aquests turismes de lloguer "es pot convertir en una vivència que et permet accedir a cotxes de gran qualitat i nous de manera còmoda i accessible".

Rent a car Servisimó - Marina Pallàs BartaLluís Vall, responsable del departament Rent a car, al concessionari Servisimó de Mollerussa

Així, "si t'hi sents a gust, un cop te'l sents teu, pot arribar el moment de fer el pas i, si ho desitges, acabar adquirint-lo", apunta Vall, que concreta que cal tenir present que "estem parlant sempre de qualitat Volkswagen".

Comentaris