15.10.2019 |
Territoris.cat

La gastronomia local lleidatana es donarà a conèixer a través de la Ruta de la Tapa San Miguel, amb la participació de 61 establiments

Food Explorers de ruta Lleida 2018
Food Explorers de ruta Lleida 2018
La gastronomia local lleidatana es donarà a conèixer a través de la Ruta de la Tapa San Miguel, amb la participació de 61 establiments

La Ruta de la Tapa de San Miguel comptarà amb un total de 61 establiments d'hostaleria de Lleida que participaran del 7 al 10 de juny i del 14 al 17 de juny a la quarta edició d'aquesta iniciativa. La ruta està organitzada per la Federació d'Hostaleria de Lleida, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Lleida, Turisme de Lleida, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya i San Miguel.

Els establiments adherits a la campanya oferiran durant dos caps de setmana, de dijous a diumenge, una tapa dissenyada expressament per l'ocasió, que es servirà acompanyada d'una cervesa San Miguel amb un preu total de 2,50 euros.

​Les creacions que es podran degustar són Sonia (torrada amb base de tomata i ceba caramel·litzada amb un remenat de botifarró), Tosca (pa torrat amb olivada, cruixent de pernil, filet de porc ibèric, formatge brie i melmelada de tomàquet), el Secret de l'Àvia (carn de porc adobada, salsa agredolça i amanida amb pebre) i el Remenat del Destí (torrada integral amb remenat de botifarra, ceba caramel·litzada i ou).

Totes elles han estat dissenyades pel xef Juan Pozuelo i tenen com a objectiu mostrar les tendències emergents que fusionen la cuina tradicional amb la d'innovació.

Un jurat, format per experts de la Federació d'Hostaleria de Lleida, puntuarà la presentació, la qualitat, l'elaboració i l'originalitat de la tapa i seleccionarà entre totes les propostes, la Millor Tapa 2018. A més, el públic podrà valorar les tapes a través de l'app Estamos de Tapas i, d'aquesta manera, assessorar el jurat.

El premi consisteix en el lliurament d'una distinció representativa de l'hostaleria lleidatana i la possibilitat de participar amb estand propi per als tres primers finalistes a la fira Cervisia.

Comentarios