Salut confirma 29 nous casos de coronavirus a Catalunya i s'eleva a 78 la xifra d'afectats

Tres morts a Euskadi i un a l'Aragó fan pujar a 17 el nombre de víctimes pel coronavirus a Espanya

El laboratori de l'Hospital Clínic que fa fa proves de coronavirus
photo_camera El laboratori de l'Hospital Clínic que fa fa proves de coronavirus

El Departament de Salut de la Generalitat ha informat que aquest diumenge s’han confirmat 29 nous casos de coronavirus a Catalunya, que eleven la xifra d'afectats a les 78 persones. Segons el departament, 5 de les 78 persones afectades es troben en estat greu i la resta en estat lleu. Aquest divendres al vespre Salut va confirmar la primera mort per coronavirus a Catalunya, una dona de 87 anys amb patologia prèvia.

Laboratori de l'Hospital Clínic que fa proves de coronavirusTres morts a Euskadi i un a l'Aragó fan pujar a 17 el nombre de víctimes pel coronavirus a Espanya. El Departament de Salut basc detalla aquest diumenge que les finades per la covid-19 són dues dones, de 92 i 88 anys, que es trobaven ingressades en aïllament a Àlaba i una dona de 87 anys, ingressada en aïllament a Biscaia. Totes elles patien patologies cròniques prèvies.

En paral·lel, el govern de l'Aragó ha confirmat la mort per coronavirus d'un home de 85 anys que es trobava a l'Hospital Clínic Universitari de Saragossa. L'ancià vivia en una residència d'avis de la capital aragonesa on s'han detectat almenys sis casos més de covid-19, entre els quals una treballadora de 46 anys, que es troba aïllada a casa seva.

El que fa referència al coronavirus al #CanalSalut, que s'actualitza constantment. Segueix canals oficials i no difonguis informacions falses o no contrastades

 

Comentaris