06.12.2021 |

TAMBÉ S'OFEREIX PER MILLORAR LA XARXA DE RASTREJADORS I DEMANA QUE ES PUGUI TREBALLAR FINS LES 20 H

El sector hostaler reclama que es permeti la mobilitat a tot Catalunya

Salvador Trabalón del restaurant Saroa de Lleida
Salvador Trabalón del restaurant Saroa de Lleida.
El sector hostaler reclama que es permeti la mobilitat a tot Catalunya

L'Hostaleria de Lleida, juntament amb la resta de federacions i associacions hostaleres catalanes, ha elaborat un comunicat expressant el seu actual estat d'ànim i plantejant al Govern una sèrie de propostes per afrontar les restriccions aquest mes de febrer.

El sector hostaler denuncia que estan "a les últimes" i que la situació actual per l’hostaleria és "patètica". Critica que el Govern no concreta mesures per donar-los suport i que "dona llargues" a les seves propostes sense parlar "en cap moment d'ajuts reals" i deixant-los "a la seva sort".

Davant la "manca de compensacions" i "tenint en compte l’estabilització de les xifres i la poca incidència demostrada" de la seva activitat, el sector reclama que es permeti la mobilitat a tot Catalunya i s'ofereix per millorar la xarxa de rastrejadors. També demanen poder treballar fins les 20.00 hores de forma ininterrompuda amb un 30% d'aforament a l'interior i un 100% en terrasses.

A més a més, també exigeix que s'atenguin urgentment altres peticions que ja han fet prèviament, com que els negocis puguin accedir a les línies de crèdit ICO encara que acumulin deutes i no estiguin al corrent de pagaments amb les administracions i la regulació dels concursos de creditors perquè s'adaptin a les necessitats actuals, facilitant els tràmits a les petites empreses o reduir les taxes judicials per tal de donar "més garanties" a les empreses.

El sector hostaler reclama que es permeti la mobilitat a tot Catalunya
comentaris