Postureig Lleida aconsegueix 7.000 euros per material contra la COVID-19

Aquesta recaptació ha estat possible gràcies a la compra de nou marxandatge del Senyor Postu

postu2
photo_camera Fotografia: Postureig Lleida

Fa unes setmanes, el popular superheroi lleidatà Senyor Postu va fer una donació de 7.000 euros per la compra de material sanitari, equipaments o ampliació de serveis per la COVID-19 a la Gerència Territorial de l'ICS Lleida, Alt Pirineu-Aran i Gerència de GSS.

Aconseguir aquesta suma ha estat possible gràcies a la nova campanya de marxandatge solidari engegada per Postureig Lleida, la qual és protagonitzada pel Cargolet Sanitari i destina els seus beneficis a la lluita contra la pandèmia.

Fotografia: Postureig Lleida
Alguns dels complements de la campanya protagonitzada pel Cargolet Sanitari

Mascaretes, samarretes, imants i xapes són la fórmula escollida per donar visibilitat a la lluita més posturil contra el coronavirus

S'han sumat a aquesta iniciativa entitats, empreses i particulars lleidatans d'arreu, els quals han seguit demostrant la seva solidaritat adquirint aquests complement i compartint-los a través de les seves xarxes socials.

La recaptació per la lluita contra el coronavirus de Postureig Lleida segueix dempeus, i no es descarta una nova donació econòmica als serveis sanitaris lleidatans.

Mentrestant, Postureig Lleida seguirà lliurant batalla amb les entitats socials i contra altres tantes grans causes solidàries, com ara en benefici de Lleida pels Refugiats ('I ♥ D'onvíngon'), Adima Lleida, Associació de Dones Intervingudes de Mama ('I ♥ Popes'), en benefici de la infància, per a Creu Roja de Lleida ('I ♥ Kets'); en benefici a les protectores d’animals Amics dels Animals del Segrià, Lydia Argilès i ProGat ('I ♥ Peluts'); i en benefici de Down Lleida ('I ♥ Somriures').

Les persones interessades a adquirir qualsevol de les propostes protagonitzades pel Cargolet Sanitari poden fer-ho a la botiga del lloc web de Postureig Lleida

Comentaris