27.11.2021 |
Territoris.cat

José Crespín visita l'empresa Transports Robles per reconèixer el paper fonamental del del transport de mercaderies

El ministre de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luís Ábalos ha destacat la necessitat de realitzar un salt qualitatiu en el transport i la logística, amb una perspectiva de millora de sostenibilitat ambiental i l'eficàcia del sector, en els que la digitalització de la cadena logística i la innovació seran els pilars essencials per aconseguir-ho
Visita a Transportes Robles del subdeledat José Crespín
Visita a Transportes Robles del subdeledat José Crespín
José Crespín visita l'empresa Transports Robles per reconèixer el paper fonamental del del transport de mercaderies

El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín ha visitat aquest dijous l'empresa Transports Robles especialitzada en el transport de mercaderies refrigerades. La visita l'ha dut a terme acompanyat pels responsables de l'empresa de logística i pel president i secretària general de l'Associació Provincial Empresarial de Transports de Mercaderies per Carretera de Lleida (ASOTRANS), Àngel Ferrer i Sílvia Llobet, respectivament.

Amb la visita, subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín ha volgut agrair l'esforç dut a terme pel sector del transport de mercaderies durant la crisi sanitària del COVID-19 per garantir el subministrament d'aliments a grans superfícies i altres punts de venda.

Ha estat un dels sectors essencials en aquesta crisi que ha demostrat la seva capacitat i professionalitat per fer front a la pandèmia assegurant en tot moment i des del primer dia la distribució d'aliments i mercaderies

En el decurs de la visita a les instal·lacions de Transports Robles, els representants d'ASOTRANS han volgut destacar que, arran de la pandèmia del coronavirus, s'ha visualitzat el paper fonamental del sector del transport de mercaderies gràcies a la resposta de les empreses i del col·lectiu de treballadors.

Visita a Transportes Robles amb responsables ASOTRANSEl subdelegat visitava una de les empreses referents del sector a Lleida, després que el ministre de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luís Ábalos anunciés que convocarà una taula de negociacions per abordar els reptes del transport i la logística de la pròxima dècada. Ábalos es va reunir dijous per videoconferència amb membres del Departament de Mercaderies del Comitè Nacional de Transport per Carretera (CNTC).

El motiu de la reunió era conèixer la situació actual del sector i el reptes que s'hauran d'afrontar a mig i llarg termini. El ministre ha agraït a totes les empreses i treballadors del sector, la dedicació i professionalitat amb la qual han dut a terme la seva tasca al llarg de la pandèmia per mantenir l'abastament i l'activitat indispensable que necessitava el país.

Ábalos ha destacat la necessitat de realitzar un salt qualitatiu en el transport i la logística, amb una perspectiva de millora de sostenibilitat ambiental i l'eficàcia del sector, en els que la digitalització de la cadena logística i la innovació seran els pilars essencials per aconseguir-ho

José Crespín visita l'empresa Transports Robles per reconèixer el paper fonamental del del transport de mercaderies
comentaris