Territoris.cat s'uneix al compromís dels mitjans en la lluita contra el coronavirus

Ens esperen dies difícils, i estem disposats a col·laborar en tot el que sigui necessari perquè els nostres lectors es mantinguin informats i prenguin consciència de la necessitat de seguir estrictament les indicacions del Govern i dels Serveis Sanitaris per poder contenir l'epidèmia del coronavirus

Team Territoris
photo_camera El sentit del nostre treball és donar veu a les persones i està al vostre costat.

COMUNICAT

La greu situació en la qual ens veiem immersos ha obligat a fer reajustaments en la majoria d'empreses, i en tots els comerços i serveis que no tenen relació amb les necessitats bàsiques.

Plandora Continguts és l'empresa editora del diari digital Territoris.cat i també de la revista bimestral Territoris Magazín. En aquest escenari no ha estat possible publicar el número del mes de març, d'una banda perquè la majoria dels anunciants que feien divulgació dels seus productes i serveis tenen l'obligació de tancar; i per altra, l'edició es feia coincidir amb la Fira de Sant Josep de Mollerussa, certamen que ha estat suspès a conseqüència del coronavirus.

Des d'aquesta plataforma asèptica, sostenible i global, volem demanar disculpes als nostres clients, i els lectors habituals de la publicació, tot animant-los a seguir l'actualitat i els continguts en la plataforma digital Territoris.cat.

En els pròxims dies publicarem en el diari digital els articles i continguts previstos en el Magazín del mes de març.

Tot l'equip de gestió i redacció continuarem treballant amb una clara voluntat de servei als anunciants, a les entitats i a les administracions fins que ens sigui possible, 

Ens esperen dies difícils, i estem disposats a col·laborar en tot el que sigui necessari perquè els nostres lectors prenguin consciència de la necessitat de seguir estrictament les indicacions del Govern i dels serveis Sanitaris per poder contenir l'epidèmia del coronavirus.

Però també esperem que, per superar aquest escull, tot el sacrifici i esforç de les petites i mitjanes empreses i els autònoms que hi ha al capdavant, puguin comptar amb el suport i ajuts imprescindibles per poder continuar llurs projectes. En el cas contrari, desapareixerà la fortalesa econòmica més important que té aquest país.

L'equip de Territoris.cat

Comentaris
Més a Societat