Tomàs Cusiné nomenat president del Consell Regulador de la DO Costers del Segre

Tomàs Cusiné president de la DO Costers del Segre
photo_camera Tomàs Cusiné president de la DO Costers del Segre

El Consell Regulador de la DO Costers del Segre va designar aquest dilluns al mollerussenc Tomàs Cusiné com a nou president de l'entitat, en substitució de Xavier Farré. El director general del Grup que gestiona els cellers Castell del Remei, Cérvoles Celler, Tomàs Cusiné i Cara Nord Celler, accedeix al càrrec després d’una llarga trajectòria com a cellerer i també com a membre de l’òrgan de govern de la denominació d’origen.

Tomàs Cusiné, assumeix la nova responsabilitat amb molta il·lusió de conèixer encara més en profunditat la denominació d’origen i treballar pel sector

Tomàs Cusiné president de la DO Costers del SegreCusiné explica que es tracta d’una presidència curta, ja que en el termini de quatre mesos està prevista la celebració d’eleccions a les denominacions vitivinícoles.

La denominació d’origen Costers del Segre està formada per set territoris repartits al llarg de la conca del Segre i del Pirineu lleidatà, amb l’objectiu d’agrupar i dotar d’entitat pròpia la viticultura de la demarcació.

Agrupa en l’actualitat un total de trenta-vuit cellers diferents. El consell de la denominació d’origen està format per deu membres, dels quals quatre surten dels cellers, quatre més són viticultors i els altres dos llocs són repartits entre cooperatives i elaboradors. Entre els fets que destaquen a Costers del Segre hi ha l’aposta per la sostenibilitat i de fet és la primera denominació d’origen amb un programa propi.

Comentaris