26 i 27 de novembre

Torna l'espectacle solidari Mamapop donant protagonisme als ritmes llatins

Ho farà amb tres sessions recuperant els repertoris d'artistes com Celia Cruz, Gloria Stefan o Marc Anthony

Concert de Mamapop de l'edició 2019. Fotografia: Mamapop.
photo_camera Concert de Mamapop de l'edició 2019. Fotografia: Mamapop.

Després de l'aturada viscuda per la pandèmia, aquest mes de novembre torna amb totes les ganes l'espectacle solidari 'Mamapop'.

La 7a edició del Mamapop està farcida de novetats, entre altres, comptarà amb 45 músics sobre l’escenari i la presència simfònica amb la Jove Orquestra de Ponent

Mamapop Latino repassarà les millors cançons dels artistes més rellevants de la música llatina, proposant al públic un recorregut pels repertoris d'artistes com Celia Cruz, Gloria Stefan, Marc Anthony, Ruben Blades, Luis Miguel, Luis Fonsi, Coti o Juan Luis Guerra.

Tindrà lloc els dies 26 i 27 de novembre en tres sessions i, com a novetat, desplegarà el seu talent i emoció a La Llotja de Lleida, per tal d'oferir un major nombre de seients.

El desplegament humà i el repte tècnic és el més potent que ha afrontat fins ara amb un total de 45 músics a escena: els de la Jove Orquestra de Ponent acompanyada per instrumentistes de final de grau del Conservatori i Escola de Música de L’Intèrpret i de 7 cantants lleidatans de la talla d’Irene Olivé, corista de Paloma San Basílio, Paula Costes, Laura Roure, Lídia Alberich, David Honrubia i la balaguerina finalista d’Idol Kids, Maria Fernández, a banda d’un nom sorpresa pendent de desvetllar. 

El benefici íntegre del concert serà destinat a l’IRBLleida pels projectes d’investigació, liderats pel Dr. Serafín Morales

La recerca i la prevenció envers el càncer són fonamentals per aconseguir incrementar la xifra del 85% de pacients que, ara per ara, aconsegueixen superar la malaltia. Mamapop, promogut per Manel Simon, és la producció artístic-musical més important feta a Lleida i des de Lleida i la primera font privada de finançament de l’IRBLleida on ja s’han pogut destinar més de 140.000 euros a la recerca.

Les entrades d'aquest espectacle tenen un cost de 25 euros, ja es poden adquirir en línia i presencialment a les instal·lacions de l’Escola Inlingua i de l’Escola de Música L’Intèrpret de Lleida.

A més, compta amb un divertit vídeo promocional del Mamapop latino ja s'escampa per les xarxes socials.

 

Comentaris