Més de 500 piscines catalanes participaran al "Mulla't" per l'esclerosi múltiple

Els fons recaptats es destinaran a l'acompanyament de les persones amb esclerosi múltiple i la recerca
photo_camera Espot del "Mulla't" per l'esclerosi múltiple amb el lema "Llença't i mulla't" ©FEM

La iniciativa solidària del "Mulla't per l'Esclerosi Múltiple" ja ha reunit un total de 500 inscripcions de piscines catalanes del territori. Enguany, la Fundació Esclerosi Múltiple celebrarà la 29a edició amb normalitat després d'un temps de dos anys de pandèmia

L'acte central se celebrarà el 10 de juliol a les 11.30 hores al Club Natació Atlètic Barceloneta (CNAB) amb la participació d'algunes cares conegudes de l'àmbit polític, social i cultural com la del conseller de Salut, Josep Maria Argimon; el conseller d'Economia, Jaume Giró; la presidenta de la Taula del Tercer Sector, Francina Alsina; l'actor Joel Joan; el president de Liderem, Tomàs Güell; i el campió d'Espanya en triatló i nedador olímpic, Xavier Garcia Tort.

El lema d'aquesta edició és "Llença't i mulla't" i va acompanyat d'un espot que incorpora la cançó de "Llença't" del grup Lax'n Busto interpretada pels artistes: Pemi Fortuny, Beth, Ramon Mirabet, Els Catarres i Adrià Salas. A més de la col·laboració de la periodista, Agnès Marquès.

Tanmateix, l'esdeveniment també permet la participació en format virtual gràcies a les donacions solidàries que hi ha a la pàgina de la Fundació Esclerosi Múltiple. Els fons recaptats es destinaran a la recerca i l'acompanyament de les persones que conviuen amb aquesta malaltia neurodegenerativa.

Comentaris
Més a Societat