El grup empresarial tecnològic i lleidatà INGROUP es queda amb el guardó PIMEC Joves 2022

El grup lleidatà ha estat premiat per la seva visió 4.0 i el seu creixement exponencial en aquests últims anys
INGROUP recollint el premi PIMEC Joves 2022 ©INGROUP
photo_camera INGROUP recollint el premi PIMEC Joves 2022 ©INGROUP

El grup d'empreses de caràcter tecnològic INGROUP, ha guanyat el premi PIMEC Joves en la 35a edició dels Premis PIMES 2022 com a una de les millors iniciatives empresarials desenvolupades a Catalunya durant l'any 2021

La patronal ha reconegut la visió 4.0 i el creixement exponencial en aquests últims anys de dues empreses del grup com INTECH3D i INVELON valorant la seva tasca de crear solucions tecnològiques mitjançant la innovació, la reducció de costos, la digitalització i les solucions 4.0.

Mòbil tecnologia wifi connexió -  chad madden ©Imatge d'arxiu
Mòbil tecnologia wifi connexió - Chad madden ©Imatge d'arxiu

Aquestes dues empreses han desenvolupat projectes de Metaversos virtuals, per empreses com Fm-Grupo, Tecnocat, Up&Bike, Rotecna, Vall Companys o Grifols. També han aconseguit programar i desenvolupar nous mòduls del software propi de gestió de clústers d'impressores 3D, PRINT&GO, com el d'intel·ligència artificial i visió artificial que permet detectar problemes d'impressió 3D a través de la càmera de la seva impressora. Per altra banda, també han combinat tecnologies d'impressió 3D amb tecnologies de braços robòtics automatitzats per automatitzar tot el procés de fabricació amb les impressores.

La cerimònia la va presidir el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez i el president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès. A més, va comptar amb la participació de diferents personalitats com el president de PIMEC Lleida, Xavier Caufapé; el delegat del Govern espanyol a Lleida, Josep Crespín; el delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Bernat Solé; i el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, entre altres. 

Sobre INGROUP

El grup d'empreses s'especialitza en impressió 3D, realitat virtual, augmentada i mixta, intel·ligència artificial, big data i loT (Internet of Things). El configura un equip de 40 professionals, amb més de 3.500 clients i presencia internacional en 14 països amb distribuïdor, delegats i concessions que comercialitzen el producte de software tecnològic que les empreses INTECH3D i INVELON fabriquen. 

Amb una facturació propera de 5 milions d'euros, INGROUP és un referent en les tecnologies. L'objectiu d'esdevenir l'empresa nacional més gran d'Espanya especialitzada en tecnologies d'avantguarda. Durant el 2021, en concret, s'han firmat 30 col·laboradors i distribuïdors nacionals i internacionals i s'han comercialitzat i exportat els productes de software i hardware a 33 països diferents. 

Comentaris
Més a Societat