Torrent confirma a Torra com a diputat del Parlament en considerar que "la JEC no és competent" per decidir

El president de la Generalitat, Quim Torra, i el president del Parlament, Roger Torrent, en la seva compareixença al Parlament, el 2 de novembre del 2018 (horitzontal).
photo_camera El president del Parlament, Roger Torrent ha garantit al president de la Generalitat, Quim Torra que manté la seva condició de diputat inalterable

El president del Parlament, Roger Torrent, ha volgut garantir públicament i en privat al president de la Generalitat, Quim Torra, que manté la seva condició de diputat inalterable, malgrat la decisió del Suprem i la inhabilitació decretada per la Junta Electoral Central (JEC).

El president de la cambra recorda que el reglament no preveu "la inelegibilitat sobrevinguda" com a causa de pèrdua de l'acta

En una piulada, Torrent recorda que el reglament del Parlament "no preveu la inelegibilitat sobrevinguda com a causa de pèrdua de la condició de diputat", i considera que "la JEC no és un òrgan competent per adoptar aquesta decisió". "Acabo de parlar amb el president Torra per confirmar-li que continua sent diputat", conclou Torrent a Twitter. La piulada arriba just quan Torrent va camí del Palau de la Generalitat per reunir-se amb Torra, després de conèixer que el Suprem ha rebutjat les mesures cautelaríssimes demanades pel president per evitar l'aplicació de la inhabilitació.

Comentaris