El Tren dels Llacs entre Lleida i la Pobla torna a engegar-se durant el període estival

Imatge d'una de les viatgeres del Tren dels Llacs d'aquest dissabte 30 de juliol que grava el paisatge per la finestra (horitzontal)
photo_camera Imatge d'una de les viatgeres del Tren dels Llacs d'aquest dissabte 30 de juliol que grava el paisatge per la finestra (horitzontal)

El Tren dels Llacs Panoràmic circularà un any més durant els mesos d’estiu, en concret, ho farà els dies 23 i 30 de juny, 21 i 28 de juliol i el 4 i 11 d'agost. Aquesta proposta, dirigida a famílies i grups d’amics que vulguin descobrir el territori d’una manera diferent, es complementarà amb el tren històric que farà els seus trajectes el 7 i 14 de juliol i el 18 i 25 d’agost, així com tots els dissabtes restants fins al 3 de novembre.

Els combois de la línia Lleida-La Pobla, estrenats fa dues temporades, disposen de servei de càrrega d’aparells electrònics, a més d’estar adaptats per a persones amb mobilitat reduïda i espai per a bicicletes.

Durant el transcurs del viatge, els passatgers gaudiran del servei de guiatge que explica els diferents llacs per on passa el tren. Un cop acabat el trajecte, els visitants podran dur a terme diferents visites per espais del Pallars i degustar productes típics de la zona.Imatge general d'un dels vagons del nou comboi de la línia Lleida-La Pobla que aquest dissabte s'ha utilitzat per al recorregut turístic del Tren dels Llacs. Imatge del 30 de juliol del 2016 (horitzontal)

Aquest servei turístic, que enguany celebra la seva desena temporada, va néixer l'any 2009 amb l'objectiu de convertir-lo en un referent que contribuís a la dinamització econòmica de les comarques de la Noguera i el Pallars Jussà.

comentaris