El Tren dels Llacs tanca la temporada amb més de 4.700 visites

El servei de tren històric tanca la temporada 2021 amb una ocupació de gairebé el 90% durant els mesos d'activitat

El tren dels llacs
photo_camera El tren dels llacs

El Tren dels Llacs ha apagat els seus motors després d'una temporada on ha aconseguit una alta afluència de persones visitants.

El passat dissabte 30 d'octubre es va realitzar la darrera circulació d'una temporada marcada per la recuperació de la demanda turística

La històrica línia ferroviària entre Lleida i la Pobla de Segur ha rebut un total de 4.709 viatgers i una ocupació del 87,9%.

Concretament, el Tren Panoràmic, que ha ofertat 360 places a raó de 90 per cada servei, ha assolit l'aforament complet en les seves circulacions. Pel que fa al Tren Històric, i tenint en compte que es va reduir l'aforament per garantir la seguretat sanitària al tren, ha obtingut un 87,2% d'ocupació.

El Tren dels Llacs ha operat del 3 d'abril al 30 d'octubre, un període en què s'han realitzat 26 circulacions (22 han estat amb el Tren Històric i 4 amb el Tren Panoràmic). Aquest últim s'ha posat en marxa els dies 24 i el 31 de juliol, i el 7 i 14 d'agost.

Enguany s'ha estrenat amb èxit el servei de reserva anticipada en línia de bitllets, el que ha suposat una millora en el sistema de venda del Tren dels Llacs

Comentaris